Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
25 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Flashback – Deltar i terror mot flyktingar

Eldhärjades

Ett asylboende i raden av flera eldhärjades natten 2015-10-21. Nu var det i Munkedal det brann. Polisen utreder om det finns kopplingar till tidigare bränder. Nu vågar man inte ange adresser till asylboendet längre.

Flashback deltar

Genom att låta användare på Flashback deltaga i hetsen att bränna ner asylboenden gör sig Flashback skyldig till BBS-brott. Det vill säga att de tillåter uppvigling. Uppvigling till brott måste raderas enligt BBS-lagen. De hetsar inte bara till detta utan deltar genom att kartlägga var asylboenden finns. Flashbacks ägare är vidriga människor, det vet vi sedan tidigare då de vägrar att radera förtal och mycket annat olagligt som förstör människoliv.

Vad är det för dårar

Vad är det för dårar på Flashback som hyllar bränderna och kartlägger var asylboenden finns?  Naturligtvis är de första klassens dårar som inte förtjänar att befinna sig i friheten. De tycker alltså att folk som flyr för sina liv inte bara skall bli berövade sin möjlighet att leva i sitt eget land som de flyr från med livet som insats utan de skall inte ha något tak över huvudet när de kommer hit. Dessa jubelidioter till dårar sitter framför datorn i värmen med kaffekoppen eller colan bredvid sig och sängen inte så långt borta. De lever ett tryggt liv utan problem med tak över huvudet och värme på vintern. Där sitter de framför datorn och hejar på när de redan utsatta förlorar de skydd mot väder och vind som var planerat för dem.

Ni Riksdagsmän och kvinnor

Ni Riksdagsmän och kvinnor är de enda som kan sätta stopp för Flashback! Hjälp, inte bara flyktingarna, utan hjälp alla tusentals som blivit förtalade, kränkta och nedtryckta i skorna utan möjlighet att mer leva ett normalt liv.

Hjälp till att stoppa det kriminella på forumet Flashback!!!

Det forumet är en skam för Sverige och Bahnhof som gett Flashback en fredad plats att skicka ut sitt hat ifrån borde övertas av staten.

Ni har nu en historisk chans att stoppa Flashbacks kriminella inrikting, ta den!

 

REDAKTÖREN

Lämna ett svar

Vi har ändrat på hur man citerar text. Orsaken är att det tidigare tillägget där man kunde citera har blivit för gammalt och är därmed en säkerhetsrisk. Vi testar med att man svarar på inlägg direkt under den man citerar.

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!