Creeper

Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

Vi har sedan en tid problem med en server. Det innebär att 03:00 och 04:00 inte går att komma in på nättidningen. Servicearbete pågår!
36 besökare inne nu. Läs om våra cookies i menyn uppe till höger.

Flashback – En åsiktskorridor

Åsiktskorridor

Åsiktskorridor menas med inom vilka ramar man får yttra åsikter. På Flashback får man skriva om övergrepp på barn som planeras, man får skriva kränkande om handikappade, man får skriva om droger och hur de används, man får kränka personer hur mycket som helst och lägga ut deras personuppgifter. Men man får inte kritisera Flashback för det är inte politiskt korrekt på forumet.

Nominera till Flashback Awards 2017

Man tycker att en nominering bland alla andra till Flashback Awards 2017 är tämligen harmlöst. Inget behöver tas bort och det är ju bara några få av alla hundratals som blir valda. Alla andra nomineringar får stå kvar som ett historiskt nonsens. Men inget kan vara mer fel. Alias ”tryckeri” nominerade en organisation för att de ”bidragit mest till att visa hur låg säkerheten är för medlemmarna på flashback forum”:

Alias ”tryckeri” säger överraskad:

Vem än den som påvisar det låga en potential med dess brister har mest bidragit till att något verkligen kan förbättras rent logiskt? Ett inlägg där de som påvisat bristerna mest nominerades till årets heders-flashbackare försvann bara några minuter efter postningen. Det var faktiskt värre censur än jag trodde, men jag tackar naturligtvis för upplysningarna.

Är mycket smal

Nomineringen togs alltså bort bara några minuter efter att det postats. Vi kan konstatera att korridoren för yttrandefrihet på Flashback är mycket smal och måste vara mycket politiskt korrekt utifrån Flashbacks syn. Vi kan också konstatera att kontona på Flashback är mycket dåligt skyddade och att kontrollen av kontonas aktiviteter kartläggs mycket noggrant. Flashback är vare sig yttrandefritt eller anonymt med all den kartläggning som pågår på forumet av dess medlemmars aktiviteter som vi kommer att visa i en kommande artikel.

Källa: flashback.spotlife

REDAKTIONEN 1

Uppdaterad: 2017-03-20 — 19:57

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

REGLER:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google)
3. Oförskämdheter, förtal och personuppgifter tas bort
4. Mejladress och webbadress behövs inte skrivas in

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden. Inlägg från Flashback (bilder eller text) är copyleft.