Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

36 besökare inne nu. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Flashback – Förtalsmaskinen som försörjs av annonsörerna

Till Flashbacks annonsörer

Flashback forum är en riktig förtalsmaskin, där pågår extrema vidrigheter. Forumet hostas av Bahnhof. De upprätthåller alltså webbutrymme för forumet trots att deras regler förbjuder det som sker på Flashback.

Hur ser era policys ut gällande den verksamhet som bedrivs på Flashback?

Kan ni annonsera på Flashback utan att era rykten skadas? Ta del av nedanstående text och sluta annonsera om verksamheten strider mot era polycis. Vi är helt säkra på att den verksamhet som bedrivs på Flashback strider mot alla företags policy som följer lagar och omfattas av en normal nivå av empati och omtänksamhet om sina medmänniskor. Läs vidare och ni kommer att förstå vad vi menar. Vissa spelföretag vilar på en tradition av kriminell verksamhet och saknar förmodligen all heder och omtanke om människors väl. De struntar förmodligen i allt om det luktar pengar.

 x

Vad är Flashback

Flashback är en digital social mötesplats där man, genom datorn, kan träffas, umgås och skriva tillsammans i en stor mängd olika ämnen. Forumets devis är “Yttrandefrihet på riktigt”.
Utöver den missriktade yttrandefriheten har de i stort sett bara en regel: Skydda medlemmarnas integritet.
Alla andra regler styrs av att denna integritet skall skyddas. Man lämnar aldrig ut något till våra rättsvårdande myndigheter, på så vis underlättar eller hjälper de till i den pågående brottsliga verksamheten.

Regeln att ha “yttrandefrihet på riktigt” och skyddandet av medlemmarnas integritet skapar ett forum helt utan moraliska gränser och i avsaknad av både empati och omtanke av medmänniskor. Resultatet  blir ett oerhört vidrigt  forum med mängder av ständiga och pågående olagligheter som når en höjd av vansinne som många ännu inte förstått.

http://www.medievarlden.se/blogg/axel-anden/2011/12/ansvarslost-flashback-skadar-manniskor
http://www.medievarlden.se/blogg/lisa-bjurwald/2011/08/tvinga-ut-trollen-i-ljuset
http://www.expressen.se/kultur/flashar-fran-forr/
http://hd.se/it/taggat/2010/10/12/nar-verkligheten-kom-till-flashback/
http://www.gp.se/kulturnoje/1.1215459–det-handlar-om-samhallshat-

Det är en gåta att detta får fortsätta år efter år utan åtgärd från vårt rättsväsende. Stjäl en godisbit och du får ett drygt straff, förtala folk till döds och du går fri.  Det var inte så vår fina yttrandefrihet var tänkt att användas till.

  x

Vem står för driften av Flashback

Medskyldiga till att forumet med alla sina olagliga vidrigheter kan fortgå är de företag som annonserar på forumet. Den huvudsakliga inkomstkällan för att hålla igång Flashback kommer från er annonsörer. Tyvärr kan man alltså Indirekt skylla vidrigheterna på er som annonserar där.

Annonsörerna är oftast spelföretag, sexföretag, drogföretag och reseföretag. Ibland dyker det dock upp vanliga företags annonser där också inte sällan utan företagens vetskap.

  x

Vem äger Flashback

Flashback Inc i USA sägs äga Flashback. Den egentliga ägaren heter Jan Axelsson. Han äger Flashback Media Group (FMG) som i sin tur äger Flashback forum. Trots det svulstiga namnet, är det ett småföretag.

Provokation och näthat som affärsidé – Flashback
Ovanstående publikation är författad av två av våra medarbetare. Den skickades till mer än 1.000  mailadresser bland annat alla tidningar, alla i Riksdagen, åklagarväsendet, SÄPO och många fler. Den skickades också till Jon Karlung, VD på Bahnhof och god vän till Jan Axelsson. Jan Axelsson är ägare till Flashback Media Group som i sin tur äger Flashback forum.

Efter att ovanstående publikation skickats ut gick Jon Karlung ut i media med följande:

Fel att kartlägga de som skriver anonymt
Det innebär inte bara att han med den artikeln nästan öppet kritiserar oss för att kartlägga anonyma användare på Flashback utan att det nu också medgivits att Flashback forum ligger i Sverige hostat av Bahnhof och att Jan Axelsson är den yttersta ansvarige för att förtal och kränkningar inte tas bort.

 1. Flashback forum finns i Sverige
 2. Flashback är hostad av Bahnhof
 3. Jan Axelsson är den ytterst ansvarige
 4. ”admin” på Flashback är Jan Axelsson

Den tidigare vänstermannen Jon Karlung har också varit VD på porrtidningen ”Aktuellt rapport”.

  x

Trådar

Flashback består av flera olika avdelningar där en medlem kan skapa en ny frågeställning i form av en “tråd”. En tråd är en form av underavdelning där medlemmarna kan fylla på med poster. En tråd kan bli oerhört lång, ibland över 10.000 postningar och kan uppnå över 2 milj. besökare. Den största tråden har till och med haft ca 13 milj. besökare. Vi talar alltså om en allmän spridning.

  x

Moderatorer

Forumet modereras av mer än 100 moderatorer. De skiter fullständigt i folks välmående genom att inte ta bort något alls som hotar folks integritet. Den enda integritet de skyddar till en nivå som når ett löjes skimmer är Flashbacks medlemmar. Jan Axelsson tjänar miljoner varje år medan moderatorerna sliter flera timmar varje dag utan ett enda nickel. Man kan undra hur det står till med dessa moderatorer som jobbar gratis åt en person som drar in miljoner. Moderatorerna är den yttersta garanten för allt som sker på Flashback, det är de som kommer att få betala för Jan Axelssons brott mot mänskligheten och för er som annonserar där.

  x

Hänga ut och hånas

I sin iver att hitta olika gärningsmän i kriminalavdelningen publiceras personer med namn, personnummer och adress oerhört frekvent i kolossalt många olika trådar.
Om det visar sig att personen man “hängt ut” är fel person får det ändå stå kvar utan åtgärd från någon, allra minst från Flashbacks moderatorer.
Flashbacks ledning anser alltså att en oskyldig kan hängas, ut med allvarliga problem inför bla framtida jobbsök. Det bekommer inte Flashback det minsta eller så förstår de inte hur illa  berörda de drabbade blir, både psykiskt och fysiskt. Det kan också generera livslånga följder och, i värsta fall, kan det sluta med självmord vilket bevisligen skett i flera fall.

Även  fru/man, barn och andra släktingar till den som “utreds” hängs ogenerat ut och som får stå kvar utan åtgärd från Flashbacks sida. Det spelar ingen roll om det är en dömd, misstänkt, friad eller en helt oskyldig person som någon hängt ut “på skoj”.  Det får stå kvar oavsett vad man säger och oavsett vad Flashbacks regler säger!

Man hänger också ut och hånar våldtagna, trafikoffer, misshandlade och många fler, både vuxna och barn. Tyvärr kan inte det visas några exempel här på uthängningar då det inte är tillåtet enligt lag att hänga ut folk och vi vill absolut inte deltaga i denna högst tveksamma vandel.

http://www.expressen.se/noje/kanda-svenskars-sexliv-hangs-ut-av-chefredaktor/
http://www.vk.se/951898/skvallersida-pa-natet-popular-vid-grova-brott

http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/485663-natpedofiler-luras-att-sexchatta-hangs-ut

http://www.metro.se/nyheter/lars-jag-blev-oskyldigt-uthangd-for-sexofredande/EVHmcn!2grI0Q6dg2atg/
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/idol/article17953849.ab

http://www.expressen.se/kvp/krankande-lat-fick-lisa-att-reagera–nathatas/

http://www.journalisten.se/debatt/och-du-ska-nathat-doden-do

http://www.gp.se/kulturnoje/litteratur/1.1077551-annelie-babitz-om-att-radda-man-kranker?m
http://squareeye.se/wordpress/2013/03/18/olagligt-kalla-mig-pedofil-flashback-igen/

http://www.flamman.se/de-finns-bakom-nathatet

http://www.folkbladet.nu/265388/stor-ryktesspridning-efter-mordfallen

http://squareeye.se/wordpress/2013/03/17/tacka-flashback-for-det/

http://www.metro.se/nyheter/lars-jag-blev-oskyldigt-uthangd-for-sexofredande/EVHmcn!2grI0Q6dg2atg/
http://magasinetfilter.se/magasin/2008/5/hetsjakt-kandisskvaller-porrchock

http://www.journalisten.se/debatt/och-du-ska-nathat-doden-do

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.1204795–vi-har-skapat-ett-monster

Vi visar, som sagt, inga exempel på uthängningar eftersom vi då blir medskyldiga till att hänga ut folk. Däremot visar vi exempel på hur det resoneras om uthängningar:

[Observera några klipp är nedkortade och redigerade pga väldigt långa postningar]

En reaktion när personen fick höra att uthängningar skall bli ok igen efter några månaders stopp:

image04

Denna åsikt är mycket vanlig på Flashback:

image28

Ett svar till en person på Flashback som inte vill att folk skall hängas ut:

image40

En som är kritisk till uthängningar men som själv lägger upp förundersökningsprotokoll och på så vis kränker folk:

image41

image82

Användare crillecrille vill gärna hänga ut folk, även de som är annorlunda:

image84

Användare Quarrel svarar användare MrsMagoo som hänger ut vem som helst, även barn, helt utan någon som helst empati. Moderatorerna på Flashback raderade aldrig de som hängdes ut:

image88

Ett annat sätt att “hänga ut” folk där denne användare vill ta hjälp av kollektivet för att hitta värsta möjliga metod:

image90 

image98

Så här fortgår det i tråd efter tråd där människor avhandlas på ett eller annat sätt.

  x

Förtal, ärekränkningar, ryktesspridning mm

På Flashback är det mer regel än undantag att uthängda personer förtalas och kränks å det grövsta. Medlemmarna fullständigt tävlar i vidrigheter när de skall beskriva en person. Det spelar ingen roll för dem om det är en man, kvinna, barn, skyldig, oskyldig, friad eller till och med död. Visar det sig att den de förtalat är oskyldig rycker de vidriga personerna bara på axlarna och väljer nästa att förtala på samma vansinnigt sätt medan den oskyldige får stå kvar i tråden utan åtgärd.

http://www.folkbladet.nu/265382/polisen-utreder-natfortal-mot-dod
http://www.folkbladet.nu/265388/stor-ryktesspridning-efter-mordfallen

http://www.foretagande.se/allmant/43772-falsk-ryktesspridning-hur-reagera/

http://www.lindqvist.com/nikke-lindqvist-flashback/

http://magasinetfilter.se/magasin/2008/5/hetsjakt-kandisskvaller-porrchock

http://www.azzepasha.se/?p=87

http://squareeye.se/wordpress/2013/03/17/tacka-flashback-for-det/

http://www.second-opinion.se/energi/view/1985

http://intrumcleaner.nu/forsoken-att-tysta-ner-oss-med-fortal-hot-och-andra-finurliga-satt-fortsatter/
http://www.journalisten.se/nyheter/flashback-hanger-ut-sexdomd-journalist

http://gabriella-rastad-flashback.blogspot.se/

http://azze.blogg.se/2011/september/flashback-mfl-polisanmalda-for-sabottage-hot.html

Några exempel på smaklösa vidrigheter. Vi kan inte visa själva förtalen men vi kan visa tanken bakom:

Smaklösa våldtäktsskämt om Linnea 14 år som våldtagitsimage55

Smaklöst om den lilla mördade pojken Bobby. På detta följde mer än 840 nedsättande inlägg om den Bobby som inte längre ens kan försvara sig själv som redan i sitt allt för korta liv fick lida tillräckligt. Jag grät när jag läste tråden! Bobby, stackars Bobby, inte ens i döden slipper du plågoandar! Hur kan människorna som styr Flashback tillåta sådant här?? Vad är ägaren för ett omänskligt svin?

image56

I tråden osmakliga skämt bryter man i princip mot alla mänskliga regler som finns. Som synes är det ok för moderatorn:

image49

Utöver ovanstående förtalar man och hänger i princip ut varje person som de av någon anledning fått ögonen på. Hur många har tagit sina liv efter att de varit uthängda eller förtalade på Flashback? Mörkertalet är förmodligen skrämmande läsning om den lektyren skulle finnas.

 x

Narkotika

Flashback tillåter medlemmar på forumet att locka ungdomar och andra till ett svårt missbruk genom skönmålning. De upplyser om var man kan få tag i droger och vad rimliga priser ligger på. Genom ett internt slutet meddelandesystem (PM) görs narkotikaaffärer upp i stor omfattning. Förmodligen är dessa affärer i samma eller större omfattning än ute på gator och torg. Detta pågår alltså helt utan åtgärd från vårt rättsystem. Moderatorer gör ingenting åt saken, en moderator, “BigFatCone”, producerar videofilmer om hur det skall blandas för att bli som bäst och han rekommenderar hemsidor på nätet där ingredienserna finns att köpa. Ett par av droghemsidona annonserar också på Flashback. Vi länkar inte till dessa filmer!

http://www.expressen.se/kvp/salde-knark-pa-natet/
http://fyra-mec.webs.com/

http://www.realtid.se/ArticlePages/200603/14/20060314143710_Realtid415/20060314143710_Realtid415.dbp.asp?
http://nyheter24.se/nyheter/brott-straff/764447-kopte-knark-fran-kina-inlagg-pa-flashback-anvands-som-bevis

Här är några exempel på trådöverskrifter från Flashback, betänk att majoriteten av Flashbacks besökare är tonåringar. Flashback är väl medveten om detta då de har särskilda drogregler:

image35

image06 image14 image21 image27  image37 image42 image47 image58 image70 image71 image75 image91 image102

  x

Kvinnoförakt

Flashback härbärgerar några av Sveriges värsta kvinnohatare. Bla startades kvinnohatdebatten i media vintern 2012-2013 av tråden  “Sveriges 100 farligaste kvinnor” av en äldre man som bor söder om Stockholm som blev bitter av sin skilsmässa år 2001. Man kan tycka att sådant lägger sig efter en tid. Det gäller inte alla, i synnerhet inte denna man som verkar kunna hålla på att jäklas med sin fd.fru i decennier.

Kvinnoföraktet genomsyrar, vid sidan om rasism/nazism, hela Flashback. Det går igen också i mängder av andra trådar än just “kvinnohat-trådar”.

http://tuggmotstand.wordpress.com/2013/01/03/nathatet-och-kvinnoforaktet/
http://shedlight.bloggplatsen.se/kategori/128088-flashback/

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.1204376-hatet-mot-kvinnor-flodar-pa-natet

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.1204392-sarah-britz-hat-och-hot-hor-inte-hemma-i-en-civilisation-
http://shedlight.bloggplatsen.se/2013/01/10/9286617-flashbacks-kvinnohat-ger-sd-luft-under-vingarna/

image02 image03 image24

En som beskriver varför Flashbacks kvinnosyn är som den är

image93

  x

Pedofili

Flashback uppmuntrar personer med pedofil läggning att bli aktivt utövande. De absolut flesta personer med denna läggning är inte utövande. De förhåller sig passiva. Flashback kan dock få dessa personer till att bli utövande då man där ständigt uppmuntrar till det på det mest osannolika och olagliga sätt. Man har också låtit sexfilmer med barn spridas från forumet som först efter kraftfulla mediala påtryckningar plockats bort.

Det finns trådar där det lärs ut hur man bäst får tag i ett barn för helgens övningar utan att åka fast.

Det skrivs ibland att sex med barn är lagligt om barnet är med på det och andra vidriga olagligheter. Kort och gott vill de avdramatisera sex mellan vuxna och små barn, till och med spädbarn. Det märkliga är att det får fortsätta år efter år helt utan åtgärd. Den lilla åtgärd man gjort är att skydda den avdelningen lite extra till de utövande pedofilernas stora glädje. Var finns moderatorerna?? Vi vet att det bland moderatorer finns aktiva motståndare mot pedofiler, var finns ni nu? Är ert motVar finns våra rättsvårdande myndigheter?? De inom rättsvården borde skämmas som inte gör något mot detta!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article10314336.ab

Här är några exempel från Flashback (männen är i 40 års åldern) [några klipp är nedkortade]:

image15

image18

Vad denna person skall med en kidnappad liten flicka till ser man på hans val av alias.

image45

image30

image50

image87

image46

image77

image51

image43

Agharta har sedermera åkt fast för att han förgripit sig på barn:

image10

image54image103

image78

image57

image38

image63

image61

image95

image17

image62

image74

image69

image33

image79

image11image31image97

  x

Skända

Det mest kända fallet i Sverige av skändade personer är de barn som mördades i Arboga den 17 Mars 2008. I en tråd upprättades en tävling om vem som kan måla barnen roligast (?). Som utgångspunkt användes bilderna på de döda barnen från förundersökningen. Mängder av målade bilder visades, den ena värre än den andra, än var det en clown än något annat.
Den mördade Engla har ett antal egna trådar där där de skändar den stackars oskyldiga lilla flickan å det grövsta. Tsunamins offer skändas och omtalades på ett vidrigt sätt. Flatheten är i ögonfallande från våra myndigheter som inte ens försöker få stopp på det förutom någon enstaka misslyckad rättegång. För de anhöriga måste detta vara som att återuppleva tragiken på nytt för varje gång någon läser det. Varför kan ingen stoppa galenskaperna?

http://www.expressen.se/kvp/att-hana-bobby-ar-inte-straffbart/
http://www.apg29.nu/?artid=7083

http://www.folkbladet.nu/265382/polisen-utreder-natfortal-mot-dod

Här är några exempel på trådöverskrifter från Flashback. Smaklösa skämt och bla förtal om den mördade lilla flickan Engla:

image39 image59 image60

Bilder och förtal om de mördade Arbogabarnen.

image64 image67

  x

Funktionsnedsatta

Funktionsnedsatta förföljs och hånas på Flashback. De smygfotar dessa sårbara personer utanför dagcenter i olika poser för att få fram den “roligaste” bilden som sedan postats på forumet. Tillsammans hånar de sedan de fotograferade till en gräns man inte trodde var möjlig. Ondskan är gränslös!
– Jag ska se till att det här blir prövat av en hatbrottsåklagare, säger Överåklagare Alhem. Vad hände av det, ingenting!

http://www.expressen.se/nyheter/utvecklingsstorda-forfoljs-och-hanas/

Här är några exempel på trådöverskrifter från Flashback:

Den mongolida bildtråden

image19 image48

image99

  x

Hot

Hot av folk från forumets medlemmar pågår ständigt. Ofta är det förtalade som hotas då de försöker försvara sig från förtalet. Det förekommer tom från en av moderatorerna. Vi vill inte visa några hot här för att inte väcka upp de känslorna igen för de drabbade.

  x

Självmord

Folk som vill ta sitt liv uppmuntras till det av en mängd medlemmar på forumet.

Det finns ett mycket känt fall där en person tog sitt liv framför en webbkamera livligt påhejade av Flashbacks medlemmar.

http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/472618-hangde-sig-i-direktsandning-hetsades-pa-flashback
http://hd.se/it/taggat/2010/10/12/nar-verkligheten-kom-till-flashback/

  x

Planering och genomförande av brott

I mängder av trådar utspritt över hela Flashback planeras aktivt brott. Det kan vara intrång på andras konton ute på nätet och det kan vara hur man gömmer undan ett lik.

http://www.dagensopinion.se/aftonbladetse-attackerades-flashback-%E2%80%93-polisen-kontaktad
http://www.nationell.nu/2011/06/06/ddos-attack-sankte-aftonbladet-se-pa-nationaldagen/

Här är några exempel på trådöverskrifter från Flashback:

image00

image07

image100

image09

image13

image16

image23

image26

image34

image36

image65

image89

image08

image20 image22image68image94image101

  x

Rasism

Av allt olagligt eller motbjudande ligger rasismen i topp på Flashback. Av inläggen att döma får man intrycket att så gott som alla medlemmar är rasistiska. De som  trots allt inte är det försvinner i mängden. Flertalet av rasisterna där hyllar också nazismen.
Det finns ingen Svensk hemsida/forum som har den ofattbara mängden rasism som just Flashback har.  Här är några exempel på trådöverskrifter från Flashback:

image01 image05 image12 image25 image32 image44 image52 image66 image72 image80 image81 image83 image85

  x

Djur

Det skrivs en del om djur på Flashback. Bland annat finns det trådar om djurplågeri där plågeriet hyllas och skojas om. Här är några exempel på trådöverskrifter från Flashback:

image86 image92

  x

Vapen

Vapen som florerar i vår samhälle har ofta förmedlats genom Flashback. som ofta annars när olagligheter skall byta ägare sker det genom PM.

image29 image53 image73 image76 image96

  x

Vad kan man gör åt Flashback

Det är oerhört svårt att komma åt de som skriver på Flashback. Den enda möjligheten är att vi hjälps åt att stänga ner Flashback eller kräver av dem att följa lagen. För att det skall kunna ske måste ni, som annonsörer, bestämt påpeka att de måste följa Svensk lag för att ni skall annonsera där. Det håller inte att  stöld av en liten godisbit kan ge ett kännbart straff medan forum som tillåter sina medlemmar slakta vårt folk oavsett härkomst inte bara går fria utan kan fortsätta med detta år efter år.

Med tanke på svårigheterna att åtala folk som kränker andra personer är den enda lösningen att stänga ner siter som inte modereras efter Svensk lag! Här fyller ni annonsörer en nyckelfunktion då det är ni som ger Flashback dess inkomster som sedan används till driften och därmed tillser att forumet hålls igång. Om ni inte stödjer de lagbrott och vidriga kränkningar som beskrivits här ovan slutar ni helt enkelt att annonsera där så att  förtalsmaskinen Flashback antingen stängs ner eller följer Svensk lag. Om ni fortsätter att annonsera på Flashback stödjer ni illegala verksamhet och den verbala slakten av vanliga människor. Kan ni ta de kommande konsekvenserna av ett sådant beslut?

Låt Bobby, Arbogabarnen, Engla, Elin och alla de andra skändade och utnyttjade barnen vinna kampen mot Flashback så de får den frid barn behöver, en del i himlen och en del i livet.

x

SIG-gruppen

x

Uppdaterad: 2018-06-10 — 03:08

10 Kommentarer

Lägg till en kommentar
 1. Signaturen Leifjennekvist är troligen polis i Göteborg… Fräsch kvinnosyn.

  ”Han jobbar inte kvar i Borås längre, blev för mycket sista tiden. Han jobbar sedan länge inom polisen i Göteborg och jag stöter på honom ofta.”

  https://www.flashback.org/sp57236255

    (QUOTE)

 2. Janne:
  Signaturen Leifjennekvist är troligen polis i Göteborg… Fräsch kvinnosyn.

  ”Han jobbar inte kvar i Borås längre, blev för mycket sista tiden. Han jobbar sedan länge inom polisen i Göteborg och jag stöter på honom ofta.”

  https://www.flashback.org/sp57236255

  Alla poliser som postar på Flashback är dåliga poliser. Alla inom rättsväsendet som postar på Flashback borde slängas ut.
  Jag läste lite i tråden, såna jävla träskallar. Inte konstigt det ser ut som det ser ut.

    (QUOTE)

 3. Det är dock skillnad mellan en icke-offentlig person och en VD i ett företag. Jag kan personligen tycka att alla skall ha samma rättigheter att bli bortglömd men offentliga personer får dras med att bli mer diskuterade i offentliga debatten på nätet. En person som själv väljer att vara medial med fulla namn och bild med mera är en offentlig person på ett annat sätt än en vanlig person. Google-domen kan alltså inte anses prejudicerande för personer som inte är offentliga.

  Däremot kan man leta upp de som sysslar med förtal och stämma just dem eller de hemsidor som förmedlar förtalet/omskrivningarna oavsett om man är en offentlig person eller en nobody ute i samhället.

  Alternativet att när rättsvårdande myndigheter inte kan eller vill göra sitt jobb kan också gå under sloganen ”Med ett schysst järnrör slår man världen med häpnad”. Personliga metoder kan till slut vara den enda vägen vi som inte tillhör ”allmänt intresse” måste gå om inte rättsvårdande myndigheter tar sitt ansvar.

    (QUOTE)

 4. Inga seriösa företag annonserar där så enkelt är det! Jan Axelsson sätter ju in annonser utan tillåtelse och så kommer saltade fakturor därefter!

    (QUOTE)

 5. Pelle:
  Inga seriösa företag annonserar där så enkelt är det! Jan Axelsson sätter ju in annonser utan tillåtelse och så kommer saltade fakturor därefter!

  Jag har talat med annonsörer och de betalar för antal visningar men ofta vet de inte om att deras annonser visas på Flashback.

    (QUOTE)

 6. Jan Axelsson och hans kumpaner använder sig av något slags system
  för att sätta in annonser på Flashback

    (QUOTE)

 7. troligitvis affility-system för att lägga in reklam på gangstertrollfabriken tillika företalsmaskinen flashback

    (QUOTE)

 8. ”intrigitet. Den enda intigritet”

  Stavningskontroll ?

    (QUOTE)

 9. Anonym:
  ”intrigitet. Den enda intigritet”

  Stavningskontroll ?

  Den kontrollen är inte alltid vad den borde vara. Tack för att du visade det!

    (QUOTE)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
 • 470 865 besökare sedan 2014-01-01
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden.