Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
26 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Flashback – Hobbex gör bort sig

Flashback lever på reklamen

Utan reklamen skulle Flashback dö snabbt. Uppskattningsvis kostar det omkring 3 miljoner att dra runt förtalskvarnen. Merparten av dessa pengar, och nästan lika mycket till som går till löner mm, kommer från den reklam man kan se i hög utsträckning på Flashback.

Yttrandefriheten har ett pris

Flashback skulle alltså aldrig existera utan reklamintäckter. Man vidtar särskilda åtgärder för att läsarna skall se reklamen. De ber dem att inte använda programvara som blockerar reklamen osv. Med andra ord används ”yttrandefriheten på riktigt” till att dra in pengar. Pengarna går inte bara till att driva Flashback forum utan används också i hög grad till att berika ägarna där Jan Axelsson dominerar. Den rebelliska ”yttrandefriheten på riktigt” har sedan länge bytts ut mot den kapitalistiska ”maximala vinsten på riktigt”.

Hobbex

Företaget Hobbex, som säljer allehanda hobbyprylar och en massa krimskrams, har nu kastat sig i famnen på nätets värsta förtalssajt och låter visa upp sin reklam där.
hobbex

Flashback forum är en riktig förtalsmaskin, där pågår extrema vidrigheter. Hur ser Hobbex policy ut gällande den verksamhet som bedrivs på Flashback? Kan ni annonsera på Flashback utan att ert rykte skadas? Ta del av nedanstående text och sluta annonsera om verksamheten strider mot er policy. Vi är helt säkra på att den verksamhet som bedrivs på Flashback strider mot, inte bara Hobbex, utan alla företags policy som följer lagar och omfattas av en normal nivå av empati och omtänksamhet om sina medmänniskor.

Exempellösa vidrigheter

Flashback är en digital social mötesplats där man, genom datorn, kan träffas, umgås och skriva tillsammans i en stor mängd olika ämnen. Forumets devis är “Yttrandefrihet på riktigt”. Utöver den missriktade yttrandefriheten har de i stort sett bara en regel: Skydda medlemmarnas integritet. Alla andra regler styrs av att integriteten skall skyddas till varje pris. Man lämnar aldrig ut något till våra rättsvårdande myndigheter och på så vis underlättar de brottslig verksamhet. Regeln att ha “yttrandefrihet på riktigt” och skyddandet av medlemmarnas integritet skapar ett forum helt utan moraliska gränser och i avsaknad av både empati och omtanke av medmänniskor. Resultatet blir ett oerhört vidrigt forum med mängder av ständiga och pågående olagligheter som når en höjd av vansinne som många ännu inte förstått.

Vi väljer att bara visa några mycket få av de vansinniga vidrigheter som förekommer där i stor utsträckning:

kk_barn

kk_barn2

kk_barn3

Jag ställer frågan direkt till Hobbex VD Roger Halvarsson, roger.halvarsson@hobbex.se Telefon: +46 76 8789998:

Varför stödjer ni ovanstående genom att annonsera där?
Vad tror ni era kunder med barn tänker när de ser ovanstående vidrigheter?
Tänker ni ta bort annonseringen på det vidriga forumet?

Hobbex ställer upp och finansierare vidrigheter

Genom att annonsera på Flashback ställer Hobbex upp för Flashback och dess fortsatta existens med alla vidrigheter man kan tänka eller inte tänka. Om det nu är på det viset att Hobbex inte vet om att de annonserar på Flashback är det ändå deras fel att så görs därför man då brustit i kontroll av var det annonseras. Om Hobbex aktivt medverkar till att reklamen tas bort från Flashback lovar vi att dölja denna artikel.

Vi kan bara rekommendera folk att sluta handla på Hobbex.

Hobbex, som startades 1961, ägs idag av HOBBEX UTVECKLINGS AB Orgnr: 556708-3364 och grundades av 2006 Gustavsson, Johan Arthur.

redaktorglas/Redaktören

2 Kommentarer

Lägg till en kommentar
  1. Till ”Anonym” som postat två kommentarer!

    Jag kommer inte att släppa fram dina kommentarer. Uppgifterna är väldigt bra och brännade, allt för brännade för att visas offentligt ännu. Om de håller, efter våra efterforskningar, kommer jag att skriva en artikel om det. Jag kommer nämna att vi fått in det via tips. Om du vill vill vara med i artiekeln som dig själv eller alias är det ok för oss.

      (QUOTE)

  2. Skrämmande att en firma som har funnits i över 50 år som säljer olika prylar inklusive hobbyprylar,visar upp sin reklam på Flashback där pedofiler,knarkare,näthatare,och övriga trolltyg håller till. Hobbex borde ta bort sin reklam från Flashback.

      (QUOTE)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!