Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
15 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Flashback – Jan Axelsson slänger bevisen på oss

Jag Axelsson visar genom vår förra artikel med länk här nedan med eftertryck att det faktiskt är han själv som äger Flashback forum. Vi bevisade nämligen att hans sexsajt ”sexnovell.se” länkar sina annonser direkt från Flashback forum. Det skulle han inte kunna göra om forumet inte är hans. Ingen ägare skulle gå med på det om det inte är han själv som äger och styr över forumet Flashback.

Han tog bort annonserna

Jan Axelsson tog efter vår artikel snabbt bort annonskopplingen till Flashback. Sexnovell.se har nu inga annonser längre. Det sägs på olika platser ute på nätet att Flashback får en betydande del av sina inkomster från sexnovell.se. Vår artikel tvingade alltså Jan Axelsson att ta bort en betydande del av sina inkomster till forumet. Bara det är en stor seger för oss!!

Artikeln vi skrev om detta

Flashback – En koppling till sexnovell.se

Vi samlar bevis

Vi samlar bevis på vem som äger Flashback forum. Denna handling av Jan Axelsson gav oss ännu ett graverande bevis på detta. När vi fått ihop tillräckligt med bevis kommer vi att gå vidare och nu talar vi inte om någon billig stämning. Nej, det blir betydligt tyngre saker än så och det är inte långt borta nu.

REDAKTIONEN

 •   
 •   

2 Kommentarer

Lägg till en kommentar
 1. Haha du har snackat så här i flera år. Alltid har du något som ”ska hända” men som ändå inte händer. Självklart kommer du inte lyckas med något, tyvärr.

    [CITERA]

 2. Pof:
  Haha du har snackat så här i flera år. Alltid har du något som ”ska hända” men som ändå inte händer. Självklart kommer du inte lyckas med något, tyvärr.

  Vi har lyckats med mycket men vare sig vi eller andra sidan skyltar med det.

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!