Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
10 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Maulca – lägger ut dokument

Maulca

Den runkande mannen, lägger ofta ut dokument från domstolar mm. 226 gånger har Maulca, i skrivande stund, lagt upp dokument på Flashback. Det innebär att han lägger upp dokument i nära 50% av alla sina postningar. Vart och ett av dessa dokumentupplägg kan innebära förtal. I vart fall kan publiceringar av domstolsdokument på detta vis skapa oanade svårigheter för alla som nämns i dokumenten i sina framtida liv. Vi anser att sådan publicering är en vidrig handling och de som gör det borde hängas ut.

Bilbomb

På väg hem från en fisketur sprängdes en bil i Göteborg i mitten av förra året. I bilen färdades bla pappa och en liten flicka som omkom i explosionen. Det de anhöriga fått uppleva efter denna fasansfulla händelse går inte att beskriva. Jag gissar att mamman kommer att vara sjuk i flera år framåt om hon någonsin kan ”komma tillbaka”. Gärningen är inget annat än bestialisk!
Det hemska i denna händelse hindrar dock inte hatarna på Flashback att rulla och gotta sig i andras sorg. Användare ”Maulca”, som skryter om att han runkar ofta, har publicerat en bild från den sprängda bilen där man ser det omkomna barnet. Det är vedervärdigt och ofattbart att någon människa kan bete sig på det vis. Vi undrar ofta vad det är för folk som gömmer sig bakom de anonyma maskerna. Det är dock inte så svårt att få reda på…

bombadbil

Själv säger han hur vidriga andra kan vara utan att förstå att han själv är lika vidrig:

maulcasager

x

REDAKTÖREN

 

  •   
  •   

Lämna ett svar

Vi har ändrat på hur man citerar text. Orsaken är att det tidigare tillägget där man kunde citera har blivit för gammalt och är därmed en säkerhetsrisk. Vi testar med att man svarar på inlägg direkt under den man citerar.

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!