Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
30 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Flashback – Mathias Egarth är hittad

Jan Axelsson, Angelina Maccaron och Mathias Egarth fick skyddad id när OG:s ledare Denho Acar påstod att spåren till de som hackade hans mejl gick till Jan Axelsson. När Original Gangsters hemsida hackades stals ledaren Denho Acars mejl och lades ut på Flashback. Acar utfäste en belöning på en halv miljon kr till den kunde hitta hackarna. Han påstod sedan att spåren ledde till Jan Axelsson. Jan Axelsson, Angelina Maccarone och Flashbacks annonssäljare Mathias Egarth fick kort efter detta skyddade personuppgifter. Det är Jan Axelsson och Angelina Maccarone som äger forumet Flashback. Mathias Egarth är en anställd annonssäljare och styrelsemedlem i Flashback Media Group som äger Flashback forum.

Låter folk vara uthängda men får själv skydd av samhället

På Flashback hängs folk ut och kallas för mördare, pedofiler och mycket annat kränkande med svårigheter i livet som följd. Det spelar ingen som helst roll om de är oskyldiga eller inte. Jan Axelsson försvarar det med att vi har yttrandefrihet. Men själv skyddar staten honom och hans lakejer från att utsättas för brott. Principlöst, inkonsekvent och de lever inte som de lär. Eller på vanlig Svenska, fega krakar.

Letar efter dem

Sedan en tid letar vi efter dem. Vi vill visa att vi kan hitta dem. Egentligen skulle vi bestämma över deras liv precis som de bestämmer över de uthängdas liv. Skillnaden mellan oss och dem är att de redan hängt ut folk och på så vis stakat ut en väldigt besvärlig framtid åt dem medan vi aldrig hänger ut någon eller vill inte staka ut någons framtid, hoppas ni lär er något av det.

Mathias Egarth är hittad

Nu är Mathias Egarth hittad. Han bor i en stad och i det röda huset han har sin lägenhet i finns ett kontorshotell. Han har sin arbetsplats i detta kontorshotell. Vi kommer att hålla den exakta adressen hemlig på obestämd tid.

Jan Axelsson kommer att hittas

Vi letar fortfarande efter Jan Axelsson och hans sambo och medägare till Flashback, Angelina Maccaron. Vi kommer att hitta även dem.

REDAKTIONEN

26 Kommentarer

Lägg till en kommentar
 1. Jävlar med den jackan ser man klart och tydligt att det är en hackare vi har att göra med.

    (QUOTE)

 2. Bobbe boss
  2018-05-08 at 04:07

  Jävlar med den jackan ser man klart och tydligt att det är en hackare vi har att göra med.

  Har du inget bättre att komma med!

    (QUOTE)

 3. Varför talar ni inte om exakta adressen? Vi är många som har ett ord att säga Flashback!

    (QUOTE)

 4. Anonym
  2018-05-08 at 10:08

  Varför talar ni inte om exakta adressen? Vi är många som har ett ord att säga Flashback!

  Vi vill inte vara ansvariga för att någon skadas eller far illa. Vi har empati och känner omsorg om folk, även de som burit sig illa åt. Vi får hoppas vi är bra exempel åt dem så de slutar tillåta uthängningar och förtal.

    (QUOTE)

 5. Vadå bättre, jag är allvarlig. Jag har själv en sån jacka i garderoben. Längesen jag använde den nu.

    (QUOTE)

 6. Bobbe boss
  2018-05-08 at 15:22

  Vadå bättre, jag är allvarlig. Jag har själv en sån jacka i garderoben. Längesen jag använde den nu.

  OK!

    (QUOTE)

 7. Jag skulle verkligen vilja komma åt de där känslokalla typerna och förklara för dem hur man beter sih mot andra. Jävla svin!!

    (QUOTE)

 8. När ni hittat Jan Axelsson meddela mig!!!

    (QUOTE)

 9. Uthängd
  2018-05-09 at 10:09

  Jag skulle verkligen vilja komma åt de där känslokalla typerna och förklara för dem hur man beter sih mot andra. Jävla svin!!

  Vi förstår frustrationen, vi känner så också. Problemet är skämtet som kallas rättvisa, de släpper det mesta av förtal mm men så fort någon som blivit förtalad ger igen på något sätt vaknar rättvisan och kan döma hårt.

    (QUOTE)

 10. Anonym
  2018-05-09 at 14:27

  När ni hittat Jan Axelsson meddela mig!!!

  Tyvärr kan vi inte ha den servicen.

    (QUOTE)

 11. Två underliga kommentarer, utformade likadant och båda med tre utropstecken…. mina Sherlocksinnen plingar till.

    (QUOTE)

 12. Ah ok första var två. Det plingar lite svagare men ändå plingar det…

    (QUOTE)

 13. Bobbe boss
  2018-05-09 at 23:52

  Två underliga kommentarer, utformade likadant och båda med tre utropstecken…. mina Sherlocksinnen plingar till.

  Vi ser ofta sådant. Kan säga att båda också kör genom Tor, vilket ovanligt många gör som kommenterar. Dessa har dock inte samma antal utropstecken.

    (QUOTE)

 14. Bobbe boss
  2018-05-09 at 23:52

  Ah ok första var två. Det plingar lite svagare men ändå plingar det…

  Du kör ofta med tre punkter, det vet vi fler som gör men det ”plingar” inte för det…

    (QUOTE)

 15. Mjo fast om två liknande, underliga kommentarer som båda avslutades med tre punkter postades så skulle det kanske plinga för dig.

  Du pratar mycket om att man kan känna igen folk på sättet de skriver. Det är applicerbart även på dig. Minns du ”Mölndalsbo” som skrev på ett forum som senare hackades? Han påstod att han följt efter och tagit bilder, pratade om att ”jaga med blåslampa”, nämnde information som endast existerade i det dokument som du sammanställt och som aldrig fanns i den offentliga FUP:en… det var mycket lätt att se vem det var, hehe. 😉

    (QUOTE)

 16. Bobbe boss

  2018-05-10 at 17:21

  Mjo fast om två liknande, underliga kommentarer som båda avslutades med tre punkter postades så skulle det kanske plinga för dig.

  Du pratar mycket om att man kan känna igen folk på sättet de skriver. Det är applicerbart även på dig. Minns du ”Mölndalsbo” som skrev på ett forum som senare hackades? Han påstod att han följt efter och tagit bilder, pratade om att ”jaga med blåslampa”, nämnde information som endast existerade i det dokument som du sammanställt och som aldrig fanns i den offentliga FUP:en… det var mycket lätt att se vem det var, hehe.

  Jag minns lite vagt någon som kallade sig för Mölndalsbo. Har för mig det var han som ville ha mejlkontakt med oss för han hade viktigt att berätta. Han hette Anders eller något sådant och bodde i Kållered, om vi inte minns fel. Han berättade en del men inte om dig. Vi hade i vart fall ingen nytta av informationen vad jag minns. Det slutade med att han vräkte ur sig en massa skit sen försvann han.

  När vi säger att man kan se på texten menar vi att man kan analysera sig till om två texter är samma person. Men det går inte med några korta inlägg, det blir bara dåliga gissningar. När vi analyserar text använder vi mängder av textstycken som måste bestå av större delar eller väldigt många korta stycken. Minst 100 inlägg helst mer än 1000 på Flashback krävs att jämföra med en hel blogg på minst hundratals inlägg. Det är ett drygt arbete som kan ta lång tid att få färdigt. Det finns datorprogram till hjälpt men det tar ändå lång tid.

  Men detta är OT här så du får ta det någon annanstans.

    (QUOTE)

 17. Förlåt, ska vara lite tydligare så du förstår bättre. Mölndalsbo pratade om information som endast fanns i ett dokument som du hade sammanställt och som inte var offentligt. Nästan allt som står i det dokumentet nämndes av Mölndalsbo. Mölndalsbo var du eller någon i din närhet. Du ”minns honom vagt” men kan säga både hans förnamn och var han bor. Du borde fila på ljugandet, du har blivit lite rostig! Hehe.

  PS. fixa https på din sida. Även om det inte finns någon känslig information att skicka (förutom ditt lösenord när du loggar in kanske) så är det iallafall hyfs nuförtiden.

    (QUOTE)

 18. Förlåt, ska vara lite tydligare så du förstår bättre. Mölndalsbo pratade om information som endast fanns i ett dokument som du hade sammanställt och som inte var offentligt. Nästan allt som står i det dokumentet nämndes av Mölndalsbo. Mölndalsbo var du eller någon i din närhet. Du ”minns honom vagt” men kan säga både hans förnamn och var han bor. Du borde fila på ljugandet, du har blivit lite rostig! Hehe.

    (QUOTE)

 19. Bobbe boss

  2018-05-11 at 04:11

  Förlåt, ska vara lite tydligare så du förstår bättre. Mölndalsbo pratade om information som endast fanns i ett dokument som du hade sammanställt och som inte var offentligt. Nästan allt som står i det dokumentet nämndes av Mölndalsbo. Mölndalsbo var du eller någon i din närhet. Du ”minns honom vagt” men kan säga både hans förnamn och var han bor. Du borde fila på ljugandet, du har blivit lite rostig! Hehe.

  PS. fixa https på din sida. Även om det inte finns någon känslig information att skicka (förutom ditt lösenord när du loggar in kanske) så är det iallafall hyfs nuförtiden.

  Ja, vi känner till honom vagt, dvs vi minns inte exakt allt. Men det var absolut ingen av oss. Har inte tid att utveckla det mer än så här just nu.

  HTTPS har vi testat för något år sedan. Det medför en förändringvi inte gillade. Eftersom vi inte har några inloggningar eller transaktioner för utomstående behövs det inte. Vi får se framöver hur vi gör.

    (QUOTE)

 20. Bobbe boss

  2018-05-11 at 04:11

  Förlåt, ska vara lite tydligare så du förstår bättre. Mölndalsbo pratade om information som endast fanns i ett dokument som du hade sammanställt och som inte var offentligt. Nästan allt som står i det dokumentet nämndes av Mölndalsbo. Mölndalsbo var du eller någon i din närhet. Du ”minns honom vagt” men kan säga både hans förnamn och var han bor. Du borde fila på ljugandet, du har blivit lite rostig! Hehe.

  Detta verkar vara en dubblett av förra posten.
  När vi säger ”vagt” så vet vi inte mycket om den personen men vi har dokumenten kvar vi fick av honom och vi har en del anteckningar om honom. Han kände en vän till dig utan att vara kompis med din vän men han hade inget att komma med. Han uppträdde också märkligt med sina klickande texter, mins inte hur han skrev det.

  Detta får bli sista posten i detta ämne under denna artikel. Vill du posta OT får du göra det under ”FORUM”.

    (QUOTE)

 21. Japp det är en dublett, sidan knäppade sig så mitt meddelande skickades inte enligt min klient så jag la till en del och skickade igen.

  Aha, nu hittar du på lite fler detaljer. Vad roligt 🙂

  ”Han kände en vän till dig utan att vara kompis med din vän men han hade inget att komma med.”
  Detta stämmer inte, jag har inga bekanta men ett fåtal nära vänner. Jag är introvert så det är det jag är mest bekväm med. Mina ”vänners vänner” känner inte mig eller vet vem jag är. Någon som bara känner till min vän hade absolut inte vetat vem jag är överhuvudtaget. Jag vet att ingen av mina vänner har pratat om mig med en Anders i Kållered. Hur skulle denna Anders ens kunna identifiera vem jag är, på det forumet? Det är en enorm tillfällighet som är nästintill omöjlig. Att han förutom denna omöjliga tillfällighet även råkar nämna exakt det som skrevs i ditt dokument är helt uteslutet enligt all logik.

  Du får göra lite mer research om mina personliga förhållanden innan du börjar hitta på grejer. 😀 Både du och jag vet att jag har rätt angående vem Mölndalsbo är.

  Om det här är OT så kan du lägga till det i forumet om det är möjligt eller helt enkelt radera inlägget efter att du har läst det.

    (QUOTE)

 22. Bobbe boss
  2018-05-11 at 16:52

  Japp det är en dublett, sidan knäppade sig så mitt meddelande skickades inte enligt min klient så jag la till en del och skickade igen.

  Aha, nu hittar du på lite fler detaljer. Vad roligt 🙂

  ”Han kände en vän till dig utan att vara kompis med din vän men han hade inget att komma med.”
  Detta stämmer inte, jag har inga bekanta men ett fåtal nära vänner. Jag är introvert så det är det jag är mest bekväm med. Mina ”vänners vänner” känner inte mig eller vet vem jag är. Någon som bara känner till min vän hade absolut inte vetat vem jag är överhuvudtaget. Jag vet att ingen av mina vänner har pratat om mig med en Anders i Kållered. Hur skulle denna Anders ens kunna identifiera vem jag är, på det forumet? Det är en enorm tillfällighet som är nästintill omöjlig. Att han förutom denna omöjliga tillfällighet även råkar nämna exakt det som skrevs i ditt dokument är helt uteslutet enligt all logik.

  Du får göra lite mer research om mina personliga förhållanden innan du börjar hitta på grejer. 😀 Både du och jag vet att jag har rätt angående vem Mölndalsbo är.

  Om det här är OT så kan du lägga till det i forumet om det är möjligt eller helt enkelt radera inlägget efter att du har läst det.

  Som vi skrev tidigare hade han inget att erbjuda. Orsaken är att vi inte trodde på honom. Detta är historia nu och under denna artikel är det OT. Vi flyttar inte längre några kommentarer.

    (QUOTE)

 23. Har ni inget bättre o komma med att ni kommer hitta ”dom”. Enda anledningen till att ni vet om var Mathias bor är att han sj gjort bort sig pga att han är en ********. O tro mig det kommer från en väldigt nära källa! Han jobbar inte längre på Flashback eftersom han inte kan sköta sitt jobb

    (QUOTE)

 24. Jessica:
  Har ni inget bättre o komma med att ni kommer hitta ”dom”. Enda anledningen till att ni vet om var Mathias bor är att han sj gjort bort sig pga att han är en ********. O tro mig det kommer från en väldigt nära källa! Han jobbar inte längre på Flashback eftersom han inte kan sköta sitt jobb

  Vad bättre vill du att vi skall ”komma med”? Slå ihjäl dem?
  Sanningen är den att vi jobbar mycket i det tysta. Vi har bla en större grupp vid sidan av den hemliga SIG-gruppen som jobbar för fullt. Men visst, vi önskade också att det gått fortare men har man rättsväsendet mot sig går det sakta.

  Vi vet mer om ”Mattias” än du kan ana. Han sitter fortfarande i ledningen för Flashback Media Group som säljer annonsplats och tar hand om inkomsterna från Flashback forum.
  https://www.allabolag.se/5565611174/verksamhet

    (QUOTE)

 25. Jessica:
  Har ni inget bättre o komma med att ni kommer hitta ”dom”. Enda anledningen till att ni vet om var Mathias bor är att han sj gjort bort sig pga att han är en ********. O tro mig det kommer från en väldigt nära källa! Han jobbar inte längre på Flashback eftersom han inte kan sköta sitt jobb

  Vad är ********** som det står för? Varför inte skriva ut helt så vi andra får ta del av vad han har gjort bort sig för?

    (QUOTE)

 26. Lex: Vad är ********** som det står för? Varför inte skriva ut helt så vi andra får ta del av vad han har gjort bort sig för?

  Det är vi i redaktionen som maskat texten. Orsaken är att vi vet inte om det är sant och om vi låter det komma fram kan vår ansvarige utgivare bli skyldiga till förtal.
  Dock kan sägas att det inte handlar om något uppseendeväckande.

  Kan också säga att orsaken till att vi hittade honom beror inte alls på det påstående som vi maskat. Vi hittade honom bara för att en person som känner honom tipsat oss om det. Dessutom verkar det som om han fortfarande jobbar på Flashback Media Group. Dvs, kommentaren är inte sanningsenlig.

    (QUOTE)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!