Creeper

Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

16 besökare inne nu. Läs om våra cookies i menyn uppe till höger.

3 Kommentarer

Lägg till en kommentar
  1. Typiskt gromgnutten. Han älskar förtal och befrämjat näthat.

  2. Italiano:
    Typiskt gromgnutten. Han älskar förtal och befrämjat näthat.

    Jag tror det genomgående är så bland moderatorer, någon nyansskillnad kan säkert skönjas. Om någon moderator ”gav efter” skulle den inte vara med länge. De är alla stöpta i samma form och sliter hårt för att få ihop miljonerna till ägaren som lever lyxliv.

  3. Ha ha, logik är inte flashbacks starkaste sida! Eller rättare sagt asymmetrisk logik är deras starkaste sida. Allt hängs ut men det egna intresset skyddas i al carte psykopatin. Tanken på elitmänniskans adelsmärke Lagar är bra, men de gäller inte den egna gruppen! Tänk på att det inte blev förbjudet att tala om någon med skyddad identitet förrns ägaren till de fria ordet själv fick staten att betala hans hemliga identitet.

    Fundera på att ta bort/ställa om ”jb-related post” så att den inte sätter nofollow på interna poster vilket den gör idag. Det slänger bort länkvärdet hellre än att förmedla det vidare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

REGLER:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google)
3. Oförskämdheter, förtal och personuppgifter tas bort
4. Mejladress och webbadress behövs inte skrivas in

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden. Inlägg från Flashback (bilder eller text) är copyleft.