Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

12 besökare inne nu. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Flashback – MostyBlejsX avstängd för 1.06

MostyBlejsXAvstängd

Nästa man till rakning är en namnförvanskad känd kvinnlig seriefigur som slåss mot buset med en litet träbit i handen formad som en äppleskult: MostyBlejsX.

 

MostyBlejsX

Jaha, och vad har denna vackra dam gjort för jävelskap? Lutka igen, då kan vi känna oss minst 5% säkra på att Lutka verkligen är samma som gärningsmannen i thrillern här ovan. Någon som vet vad gärningsmannen heter?
Nå, det är 95% kvar innan identifieringen når upp till våra krav för att hamna på vår lista med över 600 avslöjade alias.

SIG-GRUPPEN

Uppdaterad: 2018-04-29 — 00:10

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden. Inlägg från Flashback (bilder eller text) är copyleft.