Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
36 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Flashback – och Wordon

Reklam

Flashback lever på reklamen. Vägen för att få Flashback att moderera hårdare går alltså via reklamen. Utan reklamintäckter blir det svårt att driva 32 egna servrar hos Bahnhof. Reklam är alltså de pelare som Flashback vilar på.

Så här fungerar det

Vi har nu fått reda på att annonsörerna annonserar i huvudsak inte själva på Flashback. Flera av dem blir överraskade när de hör av oss att de finns på Flashback med sina annonser. Orsaken till att de inte vet det beror på att de har avtal med affiliate-nätverket Wordon. Med Wordon har också Flashback avtal. Det visar sig så att Wordon släpper på sina kunders annonser på Flashback helt ovetandes annonsörerna enligt det avtal Wordon har med Flashback.

Reklampelaren vittrar

Nu när vi vet att det är Wordon som sköter detta blir allt lättare. Nu kan vi rikta in oss mot Wordon och bland annat be att få se deras policy gällande kriminalitet som förtal och brott mot PUL. Det skall bli intressant att se om de stödjer uthängningar av döda barn eller ”muppsafari” som de kallar ett annat tvivelaktigt nöje där de fotograferar barn med olika syndrom och lägger ut dem för folk att skratta åt. Jag kan inte tänka mig att Wordon:s policys tillåter detta. Reklampelaren kommer att vittra sönder och Flashback följer med i fallet.

Uppamning

Vi uppmanar alla med vän av ordning att kontakta Wordon och berätta vad Flashback står för. Tillsammans skall vi bryta ner galenskaperna till intet.

 

WORDON AB
Döbelnsgatan 36B
113 52 STOCKHOLM

Tel: 073-98 28 145
E-post: info@wordon.se
Orgnr: 556-1234567

x

REDAKTÖREN

x

4 Kommentarer

Lägg till en kommentar
 1. Finns det fler annonsnätverk? Wordon är knappast seriösa!

 2. Evert:
  Finns det fler annonsnätverk? Wordon är knappast seriösa!

  Jo, det finns en uppsjö men vi vet att Flashback använder denna, det har en annonsör berättat som är förbannad för att annonserna visas på Flashback.

 3. Tecken från Tradedoubler har funnits i en del annonser. Så troligen är det flera leverantörer av annonser och kanske är den normala flashback idioten ingen lönsam kund heller.

 4. Flashbacks:
  Tecken från Tradedoubler har funnits i en del annonser. Så troligen är det flera leverantörer av annonser och kanske är den normala flashback idioten ingen lönsam kund heller.

  Ja, de andra leverantörerna är sporadiska. Möjligen är det annonser som Flashback själva säljer direkt till kund. Flashbackidioterna använder programvara som stoppar annonser vilket gör att deras älskade forum går sämre ekonomiskt, men de förstår inte det vilket vi tackar för.

Lämna ett svar

Vi har ändrat på hur man citerar text. Orsaken är att det tidigare tillägget där man kunde citera har blivit för gammalt och är därmed en säkerhetsrisk. Vi testar med att man svarar på inlägg direkt under den man citerar.

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!