Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
7 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Flashback – Outlaw

Satt hela kvällen igår och läste på Flashbacks stängda lilla forum kallat ”Outlaw”. Det var intressant läsning. Man ser tydligt vilka mods som leder modererandet. Jo, det är faktiskt en del moddar som har en mer framstående position. Några moddar är riktigt okunniga och måste fråga de andra hela tiden hur olika moment skall göras.

admin är nästan löjligt intresserad av modsens intressen, han frågar ut en del av dem väldigt detaljerat. admin själv är en av de aktivaste där men också moddaren Hamilkar är tidvis väldigt aktiv. Förstår inte hur Hamilkar hinner med sitt arbete som professor…

Jag ser att en av användarna ute på forumet diskuteras en hel del. De tror att det är min dotter som har den. Det kan jag säga direkt: Hon postar överhuvudtaget inte alls på det forumet. Vi är några andra som postar som ”medlöpare” till näthatarna, men vi näthatar inte alls. Vi har helt enkelt inte tid till att motverka näthat på själva forumet genom ”motpostningar” eller bara posta för skojs skull.

Jag tycker mig ana en viss oro bland moddar och admin nu.

En liten lustig sak är att modden ÅnkelGunnar är riktigt rädd för personen som kallas ”Modellen”, eller, rättare sagt, hela forumet är riktigt irriterade på henne. En del trodde faktiskt att hon var inblandad när forumet stängdes ner härom natten.

Bra jobbat ”Modellen”, det är så det skall gå till!

 

Lämna ett svar

Vi har ändrat på hur man citerar text. Orsaken är att det tidigare tillägget där man kunde citera har blivit för gammalt och är därmed en säkerhetsrisk. Vi testar med att man svarar på inlägg direkt under den man citerar.

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!