Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
62 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Flashback – Outlaw

Jag var på besök hos min vän, som är moderator på Flashback, för några dagar sedan.
Han släppte in mig på Flashbacks Outlaw igen.

Jag har lovat att inte skriva vad som står där, som jag gjort tidigare, för att ingen skall kunna identifiera honom som inloggad precis då. Hur som helst är det intressant att se att moderatorer inte alltid är vänner och att de har ganska olika syn på reglerna. En del tycker man kan ”hänga ut” folk medan andra tycker motsatsen. Admin är där också emellanåt. Jag tycker det verkar som om nya moderatorer utfrågas av admin.

Att ha tillgång till Outlaw är en stor tillgång i bekämpandet av näthat!

  1. De som anser att det är rätt att hänga ut folk borde inte jobba som moderator och inte jobba på forumets outlaw-avdelning, för där måste de se till att nu på stubinen sluta upp med att hänga ut folk, för uthängning av folk har tyvärr bidragit till att livet för den som har blivit uthängd har blivit förstörd, och att risken ökar att man blir utsatt för trakasserier, förtal och hot,och övrig cybermobbning.

Lämna ett svar

Vi har ändrat på hur man citerar text. Orsaken är att det tidigare tillägget där man kunde citera har blivit för gammalt och är därmed en säkerhetsrisk. Vi testar med att man svarar på inlägg direkt under den man citerar.

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!