Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
9 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Flashback – Reggade 15 och 16

Nu har vi lagt in den femtonde och sextonde (sextonde är inte riktigt färdig) batchen av reggade på Flashback!

De reggade kan ses under knappen ”FLASHBACK – REGGADE” här uppe till höger.

Vi får ut dessa ur databasen på lite mer än 40.000 registrerade alias på Flashback. Vi har hittat några riktiga fulingar men mer om det senare.

 •   
 •   

2 Kommentarer

Lägg till en kommentar
 1. Bra, en fråga. Hur mycket använder polis Flashback i sitt arbete, nån son har en idé

    [CITERA]

 2. Thony:
  Bra, en fråga. Hur mycket använder polis Flashback i sitt arbete, nån son har en idé

  Jag diskuterade det med den polis som utredde min dotters fall. Han sade att han läser aldrig på Flashback oavsett och han kände inte till någon annan heller som gjorde det. Däremot har Flashback förstört för polisen genom att folk som har insyn kan lägga ut utredningsuppgifter.
  De poliser som faktiskt använder Flashback är de som spanar på pedofiler och drogförsäljning eftersom de är märkligt öppna med vad de håller på med när de skriver på Flashback.
  Ett känt fall där polisen tog en person efter att de på Flashback hittat honom var kattmördaren i Lerum strax utanför Göteborg. Gruppen som gjorde det kallas för ”Lodjuret” och deras talesman är en moderator på Flashback för de vill inte bli avslöjade vilka de är. I arbetet att hitta den som var kattmördaren hängde de först ut en helt oskyldig som fick lida en hel del för det tilltaget. Sanningen om deras arbete var inte att de grävde fram den skyldige utan det var det faktum att den skyldige skrev själv i tråden som handlade om kattmorden. Det dessa killar gjorde var att lura honom i en fälla som egentligen var väldigt simpel. En normalbegåvad hade aldrig gått i fällan men det gjorde kattmördaren som det sedan visade sig vara 16 år gammal. När de fick hans namn meddelade de polisen och polisen tog honom. Straffet blev vård. Senare fick ”gruppen ”Lodjuret” ett medborgarpris för sin insats. Men när vi skrev att vi skall leta upp dem och ställa dem till svars för den de hängde ut upplöstes gruppen. Jag vet inte om det beror på oss men gruppen finns inte kvar. Vi skojade bara att vi skulle leta upp dem.

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!


OBS
Kommentarer om Flashback som inte passar under denna artikel postas under knappen "OM FLASHBACK" till höger i den blå menyn. Vi uppskattar att ni uppmärksammar detta.