Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

20 besökare inne nu. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Flashback – Reggade 4

Nu har vi lagt in den fjärde batchen av reggade på Flashback! De reggade kan ses under knappen ”FLASHBACK – REGGADE” här uppe till höger.

REDAKTIONEN

Uppdaterad: 2018-04-28 — 12:49

5 Kommentarer

Lägg till en kommentar
 1. Vad är poängen med det här? Verkar meningslöst. Den här databasen finns ju redan på nätet?

    (QUOTE)

 2. Ola:
  Vad är poängen med det här? Verkar meningslöst. Den här databasen finns ju redan på nätet?

  Nej, denna finns inte på nätet….ännu. Det är en del vår databas.

    (QUOTE)

 3. BigFatCone (BFC) som han nämns på forumet är en sjukskriven liten pajas som lever på vår skattepengar. Så ung person som är oförmögen att jobba.

    (QUOTE)

 4. Kingen:
  BigFatCone (BFC) som han nämns på forumet är en sjukskriven liten pajas som lever på vår skattepengar. Så ung person som är oförmögen att jobba.

  Nu kan han vara sjukskriven av legala skäl. Men annars blir man förvånad hur små och ynkliga de anonyma egentligen är när man ser dem i verkligheten.

    (QUOTE)

 5. Ja, att vara skjukskriven kan ha många legala skäl och fullkomligt förklarliga. Inget att se ned på. Däremot att jobba på Flashback 24/7 kan få en att fundera hur sjuk man verkligen är.

  De anonyma verkar ofta vara sjukskrivna eller eller på andra vis ha tillkortakommanden samhället eller folk i allmänhet ser ned på. Vi har exempel på Flashbackare som uppburit socialbidrag och skrytit om på Flashback om deras yrkersmässiga miljoninkomster. Flashbackidentiteten och verkligheten går sällan hand i hand.

  Däremot finns det såklart Flashbackare som har mycket bra jobb och aktiva sociala liv, främst inom IT-sektorn att döma av de vi grävt fram. Men vi har även hittat högt uppsatta psykiatriker och folk inom offentligheten med mycket bra betalda arbeten. De är dock mer ovanliga än Flashbackare i allmänheten. Alla som varit någon gång på Flashback vet att dissonansen med verkligheten är mycket stor, som uttrycket på Flashback går är Flashbacks manliga medlemmars penisar minst 25 cm. Bara det är komiskt och mycket träffande beskrivning av Flashback som fenomen.

    (QUOTE)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
 • 470 871 besökare sedan 2014-01-01
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden.