Creeper

Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

16 besökare inne nu. Läs om våra cookies i menyn uppe till höger.

3 Kommentarer

Lägg till en kommentar
 1. Typiskt Gromgnutten. Han stängde av en mycket viktig tråd på Flashback. Alla som försöker säga sanningar dödas snabbt och effektivt. Denne fega krake borde rökas ut

 2. Thony:
  Typiskt Gromgnutten. Han stängde av en mycket viktig tråd på Flashback. Alla som försöker säga sanningar dödas snabbt och effektivt. Denne fega krake borde rökas ut

  Ja, det håller jag med om!
  Han har en enastående dubbelmoral där han å ena sidan är väldigt bra mot rasister men bakom ryggen tillåter han förtal och spridandet av falska uppgifter om privatpersoner på ett sätt som får dessa personer att aldrig mer kunna få ett riktigt liv. Jag vill jämföra det med nazzarnas godtyckliga avrättningar av folk förr i tiden eftersom livet också är slut efter att man varit uthängd på Flashback.
  Vi skall leta upp honom och låta han få smaka på sin egen medicin. Vi skall kontakta arbetsgivare, bostadsbolag, idrottsklubbar och allt annat han kan tänkas hålla på med och berätta vem han egentligen är.

 3. Ta också kontakt med Socialförvaltning och polisen för att ta reda på om Gromgutten har varit föremål för diverse utredningsåtgärder hos dom

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

REGLER:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google)
3. Oförskämdheter, förtal och personuppgifter tas bort
4. Mejladress och webbadress behövs inte skrivas in

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden. Inlägg från Flashback (bilder eller text) är copyleft.