Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

40 besökare inne nu. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Flashback – Sitter inne en varm Julidag

ifolkets.intre.se

På Flashback råder ständig isande empatikyla men ute i verkligheten är det varmt, mycket varmt. Min termometer visar 29 grader. Man sitter i vilstolen på verandan i skuggan och pustar mellan kaffeklunkarna. Gräset börjar se bränt ut och  har inte växt på ett par veckor. Det var länge sedan man hoppat över gräsklippningen i två veckor. Det finns arbete att göra men det får vänta till kvällen, för varmt att jobba med något nu. Sitta inne kommer inte på fråga, inte i denna värmen, det ute som gäller.

Sinnessjukhuset Flashback

Flashback

Typisk Flashbackare

Jo, det är ett sinnessjukhus för tittar man närmare så postas det hela dagen i värmen oavbrutet förtal och skitprat. Idioterna sitter alltså i denna heta sommarvärme och postar på Flashback!? Vad säger man? “Skaffa ett liv” är inget de lystrar till. Inte heller lyssnar de på folks som hängs ut och förtalas varje minut under denna härliga, varma sommardag.

Frågan är hur man skall kunna locka ut dem i solen?

Det vill vi inte, det bästa är att de är kvar på sinnessjukhuset så slipper vi dem uppe på verandan och vi någorlunda normala kan fortsätta lapa kaffe i skuggan och njuta av värmen.

 

 


REDAKTIONEN

Uppdaterad: 2018-07-14 — 00:52

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden. Inlägg från Flashback (bilder eller text) är copyleft.