Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
60 besökare inne nu. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

FLASHBACK – Vad har de för bank

Vilken bank

Vilken bank använder Flashback forums ägare, dvs FMG (Flashback Media Group)? Om någon vet det så vill vi gärna få den uppgiften.

Varför

Det är mycket känsligt för en respektabel bank att tillhandahålla service åt företag som sysslar med bland annat sexuellt utnyttjande av barn och allt annat vidrigt som sker på Flashback. Det har hänt ett antal gånger att banker avslutat kunder som inte riktigt tål ljuset. Det behöver inte ens vara olagligt, det räcker med att bankens policy inte tillåter det som kunden sysslar med.

Tidigare lyckat resultat

Flashback hade tidigare ett sms-system där man kunde betala 30 kr via sms för att kunna börja posta genats efter en registrering. Vi ringde de som organiserade dessa sms och påtalade att de också har bland annat Svenska Kyrkan som kund och att vi skall tala med dem om vilka mer som har denna tjänst. Dagen efter var tjänsten borta från Flashback. Admin på Flashback påpekade att de tog bort den för det gav ändå inga pengar. Det var inte alls vad vi fick höra av leverantören för tjänsten. Det går alltså att påverka seriösa företag med att visa vad som skrivs på Flashback. Vi tror det också går med banker.

REDAKTIONEN

 

 

9 Kommentarer

Lägg till en kommentar
 1. Bara komma i kontakt med flashback och säga att man vill annonsera något, köpa reklamplats? Sen så borde man få information om hur betalningen ska tillväga gå, då får man reda på vad för bank eller om det är något annat dem använder?

    (QUOTE)

 2. Motflashback:
  Bara komma i kontakt med flashback och säga att man vill annonsera något, köpa reklamplats? Sen så borde man få information om hur betalningen ska tillväga gå, då får man reda på vad för bank eller om det är något annat dem använder?

  Ingen dum idé!

    (QUOTE)

 3. Huh, det är nog en fullträff, det där med hur förändringar beskrivs av ledningen!
  Jämfört med det som senare presenteras utåt, för yttrandefriheten verkar då sällan användas till att beskriva de bakomliggande faktum som föranledde åtgärden (som i detta fall antagligen var att de fått sitt konto avstängt eller ett gott löfte om samma sak inom snart framtid.

  Sin vana trogen visar Jan Axelsson sitt hat mot yttrandefriheten och som en ren beskrivare av verkligheten och säger inte huvudanledningen till varför detta togs bort. Det kanske inte är lika lönsamt med sanningen om ett rämnande verk får man förmoda, eller vad säger Jan Axelsson själv, det är väl inget som hindrar dig från att svara här om SMS tjänsten Janne?

  Att betala är ju det enda säkra sättet att få något kritiskt publicerat, Flashback ledningen verkar ha en ganska obehaglig vana att dölja den djupaste anledningen till en handling. Den nakna sanningen är nog för obehaglig och inte lika rolig att sminka i uniformen för det egna företagets makeup & striptease inför en större verklighet.

    (QUOTE)

 4. Ring Mathias Egarth och säg att du vill annonsera!

    (QUOTE)

 5. Hilmer:
  Ring Mathias Egarth och säg att du vill annonsera!

  Tack!
  Har tänkt tanken!

    (QUOTE)

 6. Hilmer:
  Ring Mathias Egarth och säg att du vill annonsera!

  Vem är han?

    (QUOTE)

 7. Hopp: Vem är han?

  Mathias Egarth är Flashbacks annonsman. Innan han kom in på Flashback hade inte Flashback några inkomster de kom när Mathias Egarth anställdes. Numera är han en av gänget och har skyddad id som Janne har.

    (QUOTE)

 8. REDAKTIONEN: Mathias Egarth är Flashbacks annonsman. Innan han kom in på Flashback hade inte Flashback några inkomster de kom när Mathias Egarth anställdes. Numera är han en av gänget och har skyddad id som Janne har.

  Någon av det flera admins alltså?

    (QUOTE)

 9. Berra: Någon av det flera admins alltså?

  Jepp!

    (QUOTE)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!