Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
83 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Flashback – vägrar ta bort något, hur gör andra

Vägrar ta bort

Flashback vägrar ta bort ”Falsk ryktesspridning”, ”Uppvigling”, ”organisering av brottslig verksamhet”, ”Hot och personangrepp”, ”Skyddade personuppgifter” om man inte heter Jan Axelsson förstås och sådant som uthängda och förtalade ber om. Vi har uppeppade gånger bett dem radera sådant som inte är tillåtet enligt Flashbacks regler utan framgång. De svarar bara väldigt nedsättande vid sådana frågor och ”pratar bort” att det finns stöd i reglerna för vad vi vill. För övrigt märkligt att människor som i övrigt kan vara riktigt trevliga privat låter sig bli sådana jävla svin som moderatorer. De säljer helt enkelt sin själ för att få lysa lite aningen extra över de vanliga postarna, sjukt!

Hur gör de andra forumen

De andra större forumen i Sverige har valt att lyssna på de som blir omtalade på forumen. En gammal gubbe har seglat runt på alla forum och rutinmässigt postat hörsägen om oss i stor omfattning. När vi kontaktar moderatorer på dessa forum, efter hand som vi upptäcker det, tas allt bort så gott som direkt utan några diskussioner. Faktiskt är det så att det blir bara ett PM utan svar men ganska snart tas det bort fortfarande utan svar. Väldigt bra och omtänksamt om medmänniskor.

SweClockers tar det ett steg längre

SweClockers har under många år varit Sveriges största forum. Där inne finns en god atmosfär, utan att vara mesiga hålls forumet i god ordning. Det gemensamma för deltagarna är datorn. Ibland kan det dock dyka upp konton med andra tankar. Ett sådant konto började sälja prylar genom deras försäljningsdel. Några andra medlemmar uppmärksammade att detta är samma person som blåst en massa folk på olika försäljningssajter. Diskussionen började om hur de skall få stopp på lurendrejeriet och  hur de skall få tag i hans ip-nummer. Man funderade också på att hänga ut honom och lite annat. Då plötsligt gick Andreas Dimestam, en av åtta i SweClockers redaktion, in i tråden och postade detta:

Förutom att sätta stopp för en möjlig uthängning och PUL-brott erbjuder redaktionen genom honom att hjälpa till i en eventuell polisutredning. Moderatorer på Flashback, ser ni skillnaden mellan en omtänksam hantering av frågan mot er dåliga attityd mot oskyldigt drabbade människor i er hantering?

Lysande stjärna och en dypöl

SweClockers lyser klart på stjärnhimlen medan Flashback ligger djupt nedborrad i de misslyckade attitydernas dypöl.

Vi utser härmed SweClockers redaktion till våra hjältar!

REDAKTIONEN

 

 

 

Lämna ett svar

Vi har ändrat på hur man citerar text. Orsaken är att det tidigare tillägget där man kunde citera har blivit för gammalt och är därmed en säkerhetsrisk. Vi testar med att man svarar på inlägg direkt under den man citerar.

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!