Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
32 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

FLASHBACK – Vi kommer att kontakta alla banker

Eftersom ingen ännu vet vilken bank Flashback Media Group använder kommer vi att kontakta följande banker:

Källa: Wikipedia

 /SIG-Gruppen

 

Vi tar gärna hjälp av er läsare för att sprida mejlet nedan till banker i ovanstående lista. Meddela oss vilka ni mejlat här.

Mejl

Hej!

Vi undrar om ni är banken som Flashback Media Group (FMG) anlitar?

FMG är ägaren till förtalsforumet www.flashback.org (Flashback).

Flera helt vanlig personer har fått sina liv förstörda av det forumet. De vägrar konsekvent ta bort rena lögner om drabbade person och deras barn. Förtal som kommer att följa dem resten av livet med mycket svåra konsekvenser. Vi har fått berättat för oss av en del anhöriga att deras nära och kära tagit sina liv efter att mobben på Flashback skrivit rena lögner om dem. Är det något som er policy tillåter?

Genom att administrera deras pengar skapar ni möjligheter för att de vidriga galenskaperna kan fortsätta.
Ingen seriös människa kan tycka exemplen nedan är ok och inget företag kan ha en policy som tillåter sådant.

 • Övergrepp på barn
  • Man tillåter i stor utsträckning personer dela med sig av erfarenheter om hur barn lättast kan fångas in för helgens nöjen.
  • Man tillåter i stor utsträckning personer tillsammans beskriva sina sexuella relationer med barn. Oftast sker detta med stor glädje i inläggen.
  • En del av dem som delger sina sexuella erfarenheter med barn är deras egna barn.
  • En del berättar att de blivit förälskade i ett barn och att barnet svarat på förälskelsen med att vilja ha sex med personen. En del av dessa barn har varit under 7år.
  • Det finns de som säger sig bara vilja ha sex med spädbarn och delger hur de lyckas penetrera så små barn följt av flera frågor i ämnet.
  • Man lär ut hur de lurar föräldrar så att de inte skall misstänka att släktingen har regelbundet sex med deras små barn.
  • Flera av de i Sverige som åtalats för sex med minderåriga och spädbarn har nästan alltid lärt sig sådant på Flashback.
 • Drogromantik
  • Flashback är den absolut största marknadsplatsen för droger i Sverige.
  • Flashbacks ledning i form av en moderator deltar  med videofilmer hur man blandar till droger och hur de används.
  • Ett stort antal av de som åtalats för drogbrott blir Flashback omnämnt i utredningsmaterialet och/eller i domar som där det började.
  • Flashback tillåter drogannonser på sitt forum.
  • En av de drogföretag som tillåts annonser på Flashback är ansvarig för minst 20 personers död förmodligen många fler än så.
 • Hängas ut
  • I sin iver att hitta olika gärningsmän i kriminalavdelningen publiceras personer med namn, personnummer och adress oerhört frekvent i kolossalt många olika trådar. Om det visar sig att personen man “hängt ut” är fel person får det ändå stå kvar utan åtgärd från någon, allra minst från Flashbacks moderatorer.
  • Flashbacks ledning anser alltså att en oskyldig kan hängas, ut med allvarliga problem inför bla framtida jobbsök. Det bekommer inte Flashback det minsta eller så förstår de inte hur illa  berörda de drabbade blir, både psykiskt och fysiskt. Det kan också generera livslånga följder och, i värsta fall, kan det sluta med självmord vilket bevisligen skett i flera fall. Man hänger också ut och hånar våldtagna, trafikoffer, misshandlade och många fler, både vuxna och barn.
 • Förtal, ärekränkningar, ryktesspridning mm

  • På Flashback är det mer regel än undantag att uthängda personer förtalas och kränks å det grövsta. Medlemmarna fullständigt tävlar i vidrigheter när de skall beskriva en person. Det spelar ingen roll för dem om det är en man, kvinna, barn, skyldig, oskyldig, friad eller till och med döda personer. Det spelar inte heller någon roll för  Flashback, de låter allt stå kvar, inget tas bort.
 • Kvinnoförakt
  • Kvinnoföraktet genomsyrar hela Flashback. Där finns några av Sveriges värsta kvinnohatare, bla startades kvinnohatdebatten i media vintern 2012-2013 av tråden “Sveriges 100 farligaste kvinnor” postat av en äldre man som bor söder om Stockholm. Flera trådar handlar bara om kvinnors påstådda dåliga sidor medan kvinnohatet i allmänhet kan drabba vilken tråd som helst på forumet.
 • Skändningar
  • Det mest kända fallet i Sverige av skändade personer är de barn som mördades i Arboga den 17 Mars 2008. I en tråd upprättades en tävling om vem som kan måla barnen roligast (?). Som utgångspunkt användes bilderna på de döda barnen från förundersökningen.
  • Den mördade flickan Engla har ett antal egna trådar där de skändar den stackars oskyldiga lilla flickan å det grövsta.
  • Tsunamins offer skändas och omtalades på ett vidrigt sätt. För de anhöriga måste detta vara som att återuppleva tragiken på nytt för varje gång någon läser det.
 • Funktionsnedsatta
  • Funktionsnedsatta förföljs och hånas på Flashback. De smygfotar dessa sårbara personer utanför dagcenter i olika poser för att få fram den “roligaste” bilden som sedan postats på forumet. Tillsammans hånar de sedan de fotograferade till en gräns man inte trodde var möjlig. Flashbacks ledning i form av en moderator deltar i denna ohyggliga verksamhet.
 • Självmord
  • Folk som vill ta sitt liv uppmuntras till det av en mängd medlemmar på forumet: de uppmuntras till att sätta upp webbkamera som visar när döden tar ett liv till medlemmars stora glädje.
 • Planering och genomförandet av brott
  • I mängder av trådar utspritt över hela Flashback planeras aktivt brott. Det kan vara intrång på andras konton ute på nätet och det kan vara hur man gömmer undan ett lik.
 • Rasism
  • Av allt olagligt eller motbjudande ligger rasismen i topp på Flashback. Av inläggen att döma får man intrycket att så gott som alla medlemmar är rasistiska. De som  trots allt inte är det försvinner i mängden. Flertalet av rasisterna där hyllar också nazismen.
 • Djur
  • Det skrivs en del om djur på Flashback. Bland annat finns det trådar om djurplågeri där plågeriet hyllas och skojas om.

Flashback förbjöds 2002
I marknadsdomstolen 2002 dömdes Jan Axelsson, ägaren till Flashback, att alla postningar måste förmodereras innan de får släppas fram på forumet. Om det inte görs skall Jan Axelsson betala 400.000 kr för varje postning. Jan Axelsson simulerade då en avyttring av forumet till en ägare i ett annat land. Forumet övergick aldrig till en annan ägare, det har ägts av Jan Axelsson under hela tiden forumet har funnits. Det vill säga att Jan Axelsson är i princip skyldig skattebetalarna mer pengar än värdet av all olja i nordatlanten.

Mer
Vill ni läser mer i detalj om det avskyvärda som sker på kan det göras här (vi varnar för mycket vidrigt innehåll).

 

 

 

 

15 Kommentarer

Lägg till en kommentar
 1. Banken berättar inget eftersom de har sekretess. Vet du däremot vad Flashback har för bankgiro, så kan man lätt få reda på vilken bank de har.

    (QUOTE)

 2. Anonym:
  Banken berättar inget eftersom de har sekretess. Vet du däremot vad Flashback har för bankgiro, så kan man lätt få reda på vilken bank de har.

  Ja, jag vet att de inte svarar. Min tanke var att få napp utan att de svarar. På så sätt har man satt snöbollen i rullning. Jag vet inte vad de har för bankgiro men det skall kanske gå att få reda på. Tack för idén med bankgiro, jag skall kolla upp det. Alla andra får gärna kolla det också.

    (QUOTE)

 3. Här får du en länk som kan underlätta lite 😉

  http://www.bankgiro.nu/kunskapsbanken/ta-reda-pa-vem-som-har-bankgiro

    (QUOTE)

 4. Här har du alla clearingsnummer till alla banker på plusgiro http://www.clearingnummer.se/plusgirot/

    (QUOTE)

 5. Tack Anonym!

  Tack vare dig hittade jag deras bankgironummer: 5080-5621

    (QUOTE)

 6. Det verkar som om deras postgironr är: 169 18 26-0

    (QUOTE)

 7. Jaha. Då tar du reda på vilket av siffrorna som identifierar banken dvs cleringsnr så är problemet löst ?

    (QUOTE)

 8. 5080 går till se banken

    (QUOTE)

 9. Anonym:
  5080 går till se banken

  Tack!!
  ´Jag har varit (och är) upptagen med annat så tack för att du gjorde jobbet!!

    (QUOTE)

 10. De första siffrorna i bankgirot är inte bankens clearingnummer, så utifrån deras bankgironummer kan man inte avgöra vilken bank det är. Och som man kan läsa på BGC’s hemsida (samma som man kan söka upp numren på), kan de heller inte berätta vilken bank ett visst bankgiro tillhör. Man tar också med sig sitt bankgironummer även om man byter bank. Jämför med t.ex 3 (teleoperatören), deras bankgiro är 319-9973 med det finns ingen bank som har clearingnummer 319.

  Så om det bara är den informationen som ligger bakom påståendet att det är SEB som är banken, så är det inte alls säkert att det är korrekt.

    (QUOTE)

 11. Anonym:
  De första siffrorna i bankgirot är inte bankens clearingnummer, så utifrån deras bankgironummer kan man inte avgöra vilken bank det är. Och som man kan läsa på BGC’s hemsida (samma som man kan söka upp numren på), kan de heller inte berätta vilken bank ett visst bankgiro tillhör. Man tar också med sig sitt bankgironummer även om man byter bank. Jämför med t.ex 3 (teleoperatören), deras bankgiro är 319-9973 med det finns ingen bank som har clearingnummer 319.

  Så om det bara är den informationen som ligger bakom påståendet att det är SEB som är banken, så är det inte alls säkert att det är korrekt.

  Bra att du säger det. Jag har tyvärr inte själv hunnit ägna mig åt detta ännu men kommer snart att göra det. Till dess får jag avvakta.

    (QUOTE)

 12. Anonym:
  De första siffrorna i bankgirot är inte bankens clearingnummer, så utifrån deras bankgironummer kan man inte avgöra vilken bank det är. Och som man kan läsa på BGC’s hemsida (samma som man kan söka upp numren på), kan de heller inte berätta vilken bank ett visst bankgiro tillhör. Man tar också med sig sitt bankgironummer även om man byter bank. Jämför med t.ex 3 (teleoperatören), deras bankgiro är 319-9973 med det finns ingen bank som har clearingnummer 319.

  Så om det bara är den informationen som ligger bakom påståendet att det är SEB som är banken, så är det inte alls säkert att det är korrekt.

  Det första numret du skrivit, 5080 kan vara vilket privat företag som helst men det är det slutnumret som är viktigt för att avgöra. Flashback kan ha det såhär: Det har ett företag, säg att den heter Flashback.se (finns på riktigt) med -gironummer och allt och all betalning förs dit, då kan man fortsätta leta och leta utan framgång på Flashback.org eller försöka söka upp vilken bank dem har.

  Låtsas som att man vill lägga upp reklam på forumet och se vad för kontonummer man får. Svårare än så kan det inte vara.

    (QUOTE)

 13. Såhär står det även om kontonummer/ gironummer:Följande visas inte i denna sök:
  Bankgironummer för utbetalningar.
  Bankgironummer knutna till personnummer.
  Bankgironummer knutna till enskild firma.
  eller Bankgironummer med sekretessbelagda uppgifter.

  Där nånstans har vi nog forumet flashback

    (QUOTE)

 14. NermedFlashback:
  Såhär står det även om kontonummer/ gironummer:Följande visas inte i denna sök:
  Bankgironummer för utbetalningar.
  Bankgironummer knutna till personnummer.
  Bankgironummer knutna till enskild firma.
  eller Bankgironummer med sekretessbelagda uppgifter.

  Där nånstans har vi nog forumet flashback

  Giornummret är väldigt gammalt. Någon gång från 90-talet. Det är rimligt då att giromummret kommer från tiden med bara flashback.se. Men girot kan inte kopplas till en webbsida så i början var det förmodligen ett privat gironummer.

    (QUOTE)

 15. https://www.ratsit.se/5020077862-Svenska_Handelsbanken_AB Här får ni lite lektyr om Svenska Handelsbanken på Ratsit och sök på samtliga banker så har ni deras organisationsnummer och företagsnummer .

    (QUOTE)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!