Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
25 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

I Folkets Intresse – rakas ren från icke relavant

En del av SIG-gruppen

Som jag tidigare berättat kommer denna nättidning att ingå som en del i SIG-gruppen och nästan bara skriva artiklar som har med SIG-gruppen att göra. ”Nästan” betyder att jag kanske postar kåserier och allmänna privata åsikter osv. Jag kommer också att posta om nya lager mot näthat och allmänt om näthat och stalking.

Vad gör vi med alla andra artiklar

Alla artiklar som inte ingår i vårt arbete kommer att publiceras på annan plats på nätet när jag hittat sådan plats. I nättidningen finns det idag 475 artiklar och av dem är kanske hälften sådant som borde flyttas. Jag flyttar inte alla artiklar av dem som borde flyttas pga att de är för korta eller, enligt mig, för dåliga. Man det kan röra sig om 50-100 artiklar som kommer att flyttas till en annan nättidning. När jag väl hittat ny plats kommer flytten av artiklarna ske under några månader.

Vad kommer sedan

Jag har byggt på en ny idé som kan ta tid, dvs varje artikel ur den nya idén kan ta tid att skriva. Det får bli en överraskning vad det blir för något.
Våra ”presentationer” kommer att ändra karaktär. Egentligen skulle jag, känslomässigt, vilja ge de som näthatat min familj fysiskt riktigt på nöten så det känns. Eller som GW Person sade i ett teve-program när han fick frågan vad han skulle göra om han mötte den som stulit hans identitet, ”jag hade döda fanskapet”, sade han i direktsändning. Men vi är egentligen lugna människor med mycket empati. Så att fysiskt hämnas på folk är inte min grej. Vi har funderat i olika linjer för hur detta skall ske. ”Hänga ut dem” är en sådan linje vi påbörjade men av olika anledningar tagit det försiktigt med. Till detta kommer att ”upplysning.se”, som vi använt, inte längre fungerar som förut.
Från början var det tänkt att vi skulle presentera alla vi hittade identiteten på men redan efter ett par månader fick vi ge upp den tanken då vi efter två månaders grävande hittat några hundra identiteter. Efter de första månadernas grävande har vi tagit det lugnt med grävandet efter identiteter så idag har antal hittade identiteter ökat måttligt till lite över 600 st och med 2.000 st som ligger på vänt att undersökas. Vi har också en hel del identiteter som vi vet finns på Flashback men som vi inte vet vad för användare de har, bla har vi hittat dessa i den maillista på 40.000 mail som hackare fått ut från Flashback och som vi har i vår ägo tryggt vilande hos en av våra källor.

SIG-gruppens verktyg

SIG-gruppens verktyg är de mest lästa artiklarna förutom publikationen ”Provokation och näthat som affärsidé – Flashback” som har lästs dubbelt så många gånger som tvåan på listan, ”Så här kan en mobiltelefon avlyssnas”. Den förre moderatorn ”ÅnkelGunnar” verkar vara väldigt intressant, den senaste artikeln om honom läses mest just nu, det är ett jävla drag där. Utöver detta är det artiklar om SIG-teknik som är de mest lästa och de artiklar som genererar mest mail.
Jag lovar att det kommer fler artiklar om SIG-teknik. Kanske också om Flashbacks filstruktur och annat kul som exempel var Flashback har backupperna till forumet. Jag kan redan nu avslöja att vi har en av backupperna i vår ägo där alla postningar finns, den kommer jag att visa i en artikel, lovar.

x

Till dess, god fortsättning på året!

x

REDAKTÖREN

x