Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

20 besökare inne nu. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Gott Nytt år!

Ja, tiden går fort, men den gick inte fort för oss som drabbades av Flashbacks pöbel. En pöbel som håller till på en webbplats som skapats och ägs av Jan Axelsson och hostas av Bahnhof med Direktör Karlung, fd porrtidningsdirektören som är polare med Jan Axelsson. Världen är allt bra liten, eller hur?

Jag vet att Flashbacks servrar ligger hos Bahnhof för jag har varit inne i servrarna och tittat. Kul va?

Dessa två herrar är garanten för att förtalsmaskinen Flashback kan fortsätta sitt värv att förstöra liv, ofta helt oskyldiga liv, barn som vuxna, kvinnor som män helt skoningslöst i fullständigt avsaknad av empati.
Jag funderar ofta på vad Bahnhofs stora företagskunder tycker om det? Hur ser dessa företags policy ut i denna fråga? Vet de ens om att de ligger vägg i vägg med en sajt som tillåter pedofiler diskutera hur de bäst kan fånga barn för sitt värv?

Yttrandefrihet på riktigt är en yttrandefrihet där man tar hänsyn till individens väl och ve! Det står också i FNs deklaration om mänskliga rättigheterna. Men den delen utelämnar Jan Axelsson för om han tog med det också stämmer ju inte hans idé om att all yttrande är yttrandefrihet.

Jag har talat med Jan Axelsson! Ja, alltså med admin på Flashback. Han är fullständigt oförstående till förtalet på hans forum. Det är ju priset man får betala för yttrandefriheten, tycks han tänka. Jag tycker att om man blir drabbad av brottslighet och myndigheterna inte gör något åt det ger de mig signalen att göra det själv och det skall jag göra eller rättare sagt  genom SI-grävarna skall vi göra något åt det!

Metoden, eller attacken, vi kommer att använda kallar min dotter för: Asymmetrisk Clusterfuck !

Mer än så säger vi inte för vi säger inte vad vi skall göra, vad vi gjort eller vad vi har för planer, ni kommer docka att märka det, men det var inte vi som gjorde det.

Med de orden önskar jag er alla utanför Flashback ett Gott Nytt år!!
Jag lånar en bild från min dotters blogg med namnet ”Nästa år tar vi sikte på Flashback”:

( Bilden är länkad härifrån: http://www.skelettkvinnan.se/?p=47 )

 

 

Uppdaterad: 2015-08-23 — 02:27

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
  • 469 218 besökare sedan 2014-01-01
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden.