Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

26 besökare inne nu. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

GRÄVARFORUM

Här gräver vi fram näthatarna http://si-utredarnas.egetforum.se

 

Uppdatering 2017-01-01:
Vi lade ut denna länk med text för att en del letade efter vårt forum. Forumet under länken fanns och ett antal personer postade där. I forumet står det också att det finns en dold del av forumet där vi gräver fram näthatare. Det är sant att den dolda delen av forumet fanns men vi grävde inte fram någon där. Det var fake för att de som letade efter vårt riktiga forum skulle fastna här och försöka hacka. Vårt riktiga grävarforum ligger på en Tysk sajt som skyltar med en vanlig fungerande blogg på Tyska. Forumet ligger bakom denna blogg. Forumet under ovanstående länk har vi plockat bort.

SIG-Gruppen

Uppdaterad: 2018-04-28 — 23:42

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
  • 470 872 besökare sedan 2014-01-01
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden.