Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
67 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

♦ Hamilkar – jobbar inte på Södertörns högskola

Ringde till Södertörns högskola för att tala med skolledningen om lämpligheten i att ha en professor som också moderator på Flashback, där han underlåter att radera förtal mm som bokstavligen tar livet av folk.

Överraskande nog fick jag beskedet att han slutade där år 2010!

Frågan är var han jobbar nu? Någon som vet?

Det är en medveten strategi att följa moderatorerna var de än är. Jag kan inte förtala någon som ”hämnd” men jag kan göra annat som att fråga deras arbetsgivare hur deras policy ser ut gällande att underlåta att radera svårt förtal, pedofiler som jaga barn, folk som lär ut hur man blandar droger, målarbilderna till döda barn som clowner och mycket mer. jag tror inget företag vill få den stämpeln och därmed ge moderatorn ett ultimatum, ”fortsätt vara moderator och sluta här eller sluta som moderator”.

Jag skall erkänna att jag i övrigt tycker om Jan Böhme, han verkar trevlig och har i huvudsak bra och sansade åsikter i det jag läst. Men, och jag är ledsen, är man moderator på Flashback betyder det faktumet mer än hur personen är. Det är inget personligt, det är för en god sak!

Avskyvärd uppgift också att ringa andras arbetsgivare men nöden har ingen lag och det är ju för en god sak: Tvinga  Flashback att förändra sig till det bättre.

 

REDAKTÖREN

Lämna ett svar

Vi har ändrat på hur man citerar text. Orsaken är att det tidigare tillägget där man kunde citera har blivit för gammalt och är därmed en säkerhetsrisk. Vi testar med att man svarar på inlägg direkt under den man citerar.

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!