Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
13 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Hänger vi ut någon här

Jag har fått frågan om varför vi hänger ut folk

Vi kan, fullt lagligt, ”hänga ut” folk. Men vi gör inte detta för vi vet hur jävligt det känns och hur besvärligt allt blir i framtiden. Det är som att få en betalningsanmärkning fast värre. Med betalningsanmärkning kan man inte låna pengar, hyra lägenhet, köpa hus osv. Men med en ”uthängning” kan man inte få jobb, ofta nekas hyra lägenhet, grannar som slutar tala med en, folk som tittar snett, vänner som avslutar vänskapen och mycket mer. Det är alltså värre att bli uthängd än få en betalningsanmärkning.

Vi är tom snälla mot våra värsta fiender

Vi vill inte ens göra detta mot våra värsta fiender, dvs de som hängt ut oss och näthatat gränslöst. Näthatet slog helt ut hela min familj så egentligen skall jag svara med samma mynt och både hänga ut idioterna och förtala dem.  Vi är dock inte som dem och avstår därför men den viktigaste faktorn är att vi har ett journalitiskt perspektiv på det vi gör. Bloggen skall vara en blogg som skriver och deltar i kampen mot näthat och näraliggande. Bloggen är ingen plats för att hämnas på andra. Om vi ville hämnas hade vi reggat en blogg i USA och börjat posta allt vi har. Då hade det blivit rubriker i media så det räckt och blivit över.

Presentation

Det vi kallar ”presentation” är en beskrivning av användare på Flashback. Vi har underlättat för läsarna med att länka till Upplysning.se men beslutet att klicka på länken är läsarens eget, det är inget vi gör åt dem och de får själva ta ansvaret för sin handlingar. Det kan inte kallas för att ”hängas ut” dessutom är det inte googlingsbart och just googlingsbart är den svåra biten med att bli ”uthängd”.

Det skall bli spännade att se vem MrMagott skall presentera i helgen…

 

reportern /Redaktören

 

2 Kommentarer

Lägg till en kommentar
  1. Det är väl helt rätt att hänga ut Nord tillbaka?

    1. Ja, han har gjort sig förtjänt av det med råge!
      Det finns dock en anledning till att han inte presenteras just nu.

Lämna ett svar

Vi har ändrat på hur man citerar text. Orsaken är att det tidigare tillägget där man kunde citera har blivit för gammalt och är därmed en säkerhetsrisk. Vi testar med att man svarar på inlägg direkt under den man citerar.

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!