Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
36 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

iesho – Om SIG-gruppen

Intressant läsning men som vanligt från iesho är det konspirationer. iesho, eller Lars-Erik Svahn som han heter, är extremt intresserad av Palmemordet, så intresserad att han inte drar sig för att lägga fram rena konspirationsteorierna kring mordet. Vi skall räta ut några frågetecken han nämner om oss i sitt inlägg här ovan:

Mål att få bort Flashback

Vårt mål är att få Flashback att följa sina regler. Reglerna i sig är bra och fullt tillräckliga men man följer dem inte. Om de följde reglerna skulle inte någon hängas ut eller förtalas. Man skulle inte heller tillåta ryktesspridning som är mycket vanligt på Flashback. Man skulle inte heller tillåta kränkningar av avlidna barn som man nu gör på Flashback och mycket mer än så. Vårt mål är alltså inte att stänga Flashback.

Samla IP-nummer

Vi samlar inte IP-nummer men vi kan se IP-nummer om vi vill. Vad skall vi med IP-nummer till? Vi har ingen polismans rättighet att kräva ut namnet på den som använde ett visst IP-nummer. IP-nummer lagras inte tillsammans med användarnamn eller sitt riktiga namn på någon annan plats heller. Vi avfärdar härmed ryktet att vi samlar ip.

ddos-attack

I inlägget här ovan insinuerar  Lars-Erik Svahn att vi skulle syssla med ddos-attacker. Det är helt fel, vi jobbar inte alls på det viset. En sådan attack innebär i princip att vi skulle involvera andra i ett olagligt arbete. Vi involverar inte någon utomstående om vi skulle tappa tyglarna och använda olagliga metoder. Påståendet är alltså rent löjligt.

Insamling och donationer

Vår avsikt är att stå helt oberoende. Vi vill inte vara beroende av varken donationer, reklam eller annat. Vi står helt själva opåverkade av andra med vårt sikte inställt mot vårt mål. Vi viker inte en millimeter från detta, ingen eller inget kan få oss att vika oss från vårt mål. Vi tar dock emot hjälp från de som vill hjälpa till men den hjälpen är villkorslös.

Det ohämmade missbruket äventyrar nog Flashbacks existens

Ja, det är helt sant. Det påminner om konstgjorda vägbulor för att få ner farten på en del vägar. Det är de som gnäller över vägbulor som kört för fort så att vägbulorna anlades. Det är alltså deras fel att vi nu har vägbulor men det fattar inte idioterna.
Flashback gräver sin egen grav genom att tillåta medlemmarna kränka folk i så hög grad. De som kränker gnäller också ofta på att yttrandefriheten inskränks med nya lagar men det är ju de själva som är orsaken till att det kanske kommer nya lagar men det fattar inte idioterna.

En sak till

iesho:s första inlägg var inte i December 2011 och han presenterade sig inte alls. Att nämna sitt namn i ett  inlägg är inte att tala om vem man är när det finns flera att välja på. Men ändock lyfter vi på hatten för att du vågar vara dig själv, åtminstone lite. Helena som Flashbackmedlem innan den där händelsen är att ta i. Ett gammalt trollkonto har pekats ut som Helenas men det är fel. Hon hade ett eget konto sedan slutet av 2009 men hon postade aldrig förrän efter hon kom ut från häktet. Däremot har vi nu flera tusen konton som vi väntar med att använda förutom några dussin som vi experimenterar med.

REDAKTIONEN 1

2 Kommentarer

Lägg till en kommentar
 1. Du pratar hela tiden om att Flashbacks existens ”äventyras” osv. men de är ju kvar och kommer vara kvar långt efter din blogg är död också. Jag förstår inte vad du baserar det snacket på. Du har pratat om detta i flera år och de finns fortfarande uppe.

    (QUOTE)

 2. Niker:
  Du pratar hela tiden om att Flashbacks existens ”äventyras” osv. men de är ju kvar och kommer vara kvar långt efter din blogg är död också. Jag förstår inte vad du baserar det snacket på. Du har pratat om detta i flera år och de finns fortfarande uppe.

  Vi talar inte hela tiden om Flashbacks existens, det är andra som säger att vi gör det. Dock är det så att Flashbacks medlemmar tillsammans med att man inte följer sitt eget reglemente gör att existensen hotas av näthatarnas hats framtvingande av nya lagar. Existens då i form av hur det är nu.

  För övrigt tar sådant här mycket lång tid, pyramiderna byggdes inte på en dag så du får stå ut med eländet som det ärt nu ett tag till.

    (QUOTE)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!