Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
39 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Jag bjuder in andra att skriva på bloggen

Jag bjuder alltså in andra att skriva på denna blogg enligt följande:

  • Någon som nämnts på bloggen och vill försvara sig. Jag har som enda blogg detta erbjudande. Jag blir själv frustrerad när någon skriver om mig och jag inte kan svara. Jag vill leva som jag lär och ger därför detta erbjudande.
  • Om någon tycker sig sitta på en bra artikel får du gärna komma med den hit. Jag lovar att granska den och om det faller bloggen i smaken publiceras den i ditt valfria namn.

Tänk på att bloggen svarar under justitiekanslern därför måste jag ibland redigera inlägg så att de är godkända enligt reglerna. Andras artiklar redigerar jag så till vidare att jag tar bort ord eller meningar som inte kan anses vara tillåtna. Jag skriver inte om någon mening på något sätt.
Bloggen handlar om näthat och hur vi kan få stopp på det. Det kan också handla om teknik som kan användas till att få stopp på näthat. I vissa fall kan också artiklar om nätstalking publiceras men då skall det strikt handla om nätstalking och inte vanlig stalking ”på gatan”.

 

Jag har väntat på svar från en av de jag lovat skall få komma till tals men han har inte hört av sig ännu. Det är märkligt då samma person skriver oerhört mycket på andra platser, i mail, till rättsväsendet, på forum och ”gud vet var”.

Lämna ett svar

Vi har ändrat på hur man citerar text. Orsaken är att det tidigare tillägget där man kunde citera har blivit för gammalt och är därmed en säkerhetsrisk. Vi testar med att man svarar på inlägg direkt under den man citerar.

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!