Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
12 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

9 Kommentarer

Lägg till en kommentar
 1. Det blev lång näsa gör gubben N*rd!

 2. Han kanske ska inse snart att hans förtalsmaskin är förgäves!!!

  Vilken jefla sick människa!

 3. Han lider helt klart av någon psykisk diagnos som inbillar sej att alla är kriminella och ute efter honom! Man kan undra vad hans fru säger om att ha en sån sjuk man, om han nu har en fru, men det kan han väl knappast ha.

 4. Gubbfan ger tydligtvis aldrig upp han fortsätter med att skicka in buntvis med anmälningar till rättsvårdande myndigheter.

 5. Någonstans måste ju gränsen dras för vad denna människa får utsätta andra för och någon gång måste polis och åklagare vakna.

 6. Stackars hans fru och barn. Tänk när barnen är så pass stora så dom tar hem kompisar hem till denna psyksjuka man. Man lider med familjen.

 7. Vakna!:
  Någonstans måste ju gränsen dras för vad denna människa får utsätta andra för och någon gång måste polis och åklagare vakna.

  Ja, jag blir utsatt för polisförhör tidigt på morgonen bara jag skickat ett snällt julkort till en åklagare jag haft. Sjuk värld.

 8. Håller med om att prioriteringen inom rättsväsendet bör ses om. Förhöra någon som skickat ett Julkort medan man skiter i att ens utreda näthat är ta mig fan lågt. Tror tom polisen tycker det där med julkortet är en felprioriterad historia som inte ens är ett brott.

 9. Har inte de rättsvårdande myndigheterna börjat tröttna på spamroboten H1-s eviga spamning 24/7 till rättsvårdande myndigheterna ?

Lämna ett svar

Vi har ändrat på hur man citerar text. Orsaken är att det tidigare tillägget där man kunde citera har blivit för gammalt och är därmed en säkerhetsrisk. Vi testar med att man svarar på inlägg direkt under den man citerar.

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!