Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
10 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Karlvonlinne – på Flashback är åtalad

EDIT:
Personen bakom karlvonlinne har på ett bett om ursäkt. Han gjorde det på två sätt, talde med mindotter i telefon och postade ett långt inlägg på Flashback. Det hedrar dig att du gjorde detta och att du gjort rätt för dig direkt. Ditt namn kommer inte att presenteras här!
SLUT EDIT

 

Användaren ”karlvonlinne” är åtalad för intrång på 3 mailkonton som tillhör min dotter Helena som också kallas för ”Skelettkvinnan”.
Intrången planerades och skedde genom Flashback. Hela förloppet beskrivs i 39 inlägg. Inläggen togs bort från Flashback för bara en liten tid sedan. Varför? Vi i vår grupp speglar dock Flashback och har därför alla inlägg intakta.

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2298438-atal-for-dataintrang-hos-skelettkvinnan

karlvonlinne skriver i flera postningar att han är spelmissbrukare, narkotikamissbrukare och så tror han att de killar som onanerar inte kan få tjejer!? Han måste skoja med läsarna.

1310cc

1312cc

Här har själva intrånget skett:

1313

1404
Han bytte lösenordet till ”flashback” och uppmanar andra att gå in och kopiera innehållet. Som jag skall visa senare så var det bla patrasket MrsMagoo som var inne och gjorde det.
1318cc

Jag lägger inte upp allt här, vill inte visa Världen detta igen.
Som ni kommer att se är det många fler som är inblandade. I dessa två inläggen ser ni MrsMagoo som också var med på intrången och Lord_Stalin som talar om för dem vilka vidriga svin de är, heder till dig Lord_Stalin! Fler som mer eller mindre var med är Zemfira, Italienskan, Aurora, Borealis, SkalHalva, Xacuti, wonderland, eradnup, InfidelKafir, Kinisonator, Manginaz, MrRelax, Drdracula141, theoraBronzesnakeMcSlieg, elira, Nattmössan, Allaria, plasticbeach, rrreee2, dorishopparjerka och Maxipower1. MrsMagoo har nämts tidigare. Alla ni kommer att få betala för det ni gjort. Vi har flera år på oss att hitta er, som inte ännu är hittade, så var beredda vi är på väg. Preskriptionstiden är inget vi bryr oss om, vi letar tills vi hittat er och då skall ni svara för vad ni gjort och det gäller inte bara intrång eller medhjälp till intrång utan det gäller också jävligt vidrigt näthat!
Flera av er vet vi redan vilka ni är, som exempel kan jag nämna zemfira i Hjälbo som också förtalat kriminella ledare i Göteborg. Risken är dock att de hämnas när de ser vem hon är.
Med avslöjandet av era identiteter följer flera svåra ting, som exempel kommer vi att leta upp fler ni näthatat och tillsammans med färdiga förtalsdokument lämna över era namn och adresser till dem. Om ni, som står på listan här ovan, vet mer er att ni näthatat, kontakta oss vi kanske kan göra något så ni slipper dansa runt i media.

Läs mer här: http://www.skelettkvinnan.se/?p=291

karlvonlinne: www.flashback.org/u664185
alexczi: www.flashback.org/u672131
hazzear0: www.flashback.org/u756550
Extramask: www.fragbite.se/user/127430/extramask
Han finns på fler sajter men vi nöjer oss med detta. På några av sajterna finns hans namn i klatext. De tar vi inte med här.

Alla är en och samma person. Nu vet ni det, vi är helt säkra precis som vi är med flera till!

Det står utom all rimligt tvivel att vi kan hitta er näthatare! Vi kommer att fortsätta att ta er en efter en och, nej, det behövs inga ip-nr, killen här ovan tog vi utan ip.
du

Vem står näst i tur?

 

 [ Min dotter är beredd att förlåta dem som kontaktar henne och ber om det:  http://www.skelettkvinnan.se ]

OBSERVERA
Filen bilaga.pdf som någon postat på Flashback är den vi (SI-Grävar gruppen) jobbat fram.

5 Kommentarer

Lägg till en kommentar
  1. Bra att man sparade kopior av kommentarer som gangstertrollet Karlvonlinne skrev på Flashback,för nu lär han nog få veta att man inte ostraffat gör intrång och kapar någons konto ostraffat.

    1. Vi har hela Flashback sparat…

  2. Bra att ni har sparat allt skit som har skrivits och postats på gangstertrollgrottan Flashback. Det blir rättsligt efterspel för dom som låg bakom intrången och kapningen av skelettkvinnans internetanvändarkonton inklusive hennes googlekonto. Intrång och kontokapning ska beivras direkt.

Lämna ett svar

Vi har ändrat på hur man citerar text. Orsaken är att det tidigare tillägget där man kunde citera har blivit för gammalt och är därmed en säkerhetsrisk. Vi testar med att man svarar på inlägg direkt under den man citerar.

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!