Creeper

Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

Vi har sedan en tid problem med en server. Det innebär att 03:00 och 04:00 inte går att komma in på nättidningen. Servicearbete pågår!
26 besökare inne nu. Läs om våra cookies i menyn uppe till höger.

Kim Kardashian, en stor stjärna och en stor hjälte

Kim Kardashian, en stor hjälte

Kim Kardashian är en amerikansk kändis, och som många andra kändisar, född med silversked i mun och slussats in i kändisvärlden i USA. Hon har också gjort flera filmer, varit programledare och mycket mer. En bortskämd snorvalp ligger nära till hands som ofta i dessa kretsar.

Men en dag…

Men en dag postade hon på sitt Instagramkonto något ovanligt som hennes 20 miljoner följare kunde läsa:

Den tjejen du kallar tjock, hon svälter redan sig själv. Den gamla mannen du skämtar om för att han har fula ärr, han kämpade för vårt land. Den pojke som du retade för att han grät, hans mamma är döende. Tror du att du känner de här personerna? Tänk igen, för det gör du inte

Hon skrev mer än detta och gjorde det för att hon tröttnat på alla idioter med sina kränkande inlägg. Den dagen förvandlades den bortskämda tjejen, som seglat på en räckmacka genom livet, till en som stod upp mot näthatet och gav dem en rak höger! Hennes 20 miljoner följare viste inte till sig i trasorna och höll med henne. Den dagen förvandlades många näthatare till sin motsats!

Tjejen har ett eget tänk

Tjejen, som jag sett som en som lever skilt från verkligheten, visade att hon har ett eget tänk, som går långt utanför kretsarna hon lever i.

Tack, Kardashian, du är en hjälte från nu!

Wikipedia

 

redaktorglas

 

 

/Redaktören

 

 

x

Uppdaterad: 2015-10-08 — 14:51

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

REGLER:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google)
3. Oförskämdheter, förtal och personuppgifter tas bort
4. Mejladress och webbadress behövs inte skrivas in

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden. Inlägg från Flashback (bilder eller text) är copyleft.