Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
53 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Kontakta ”I folkets intresse”


x

Om du har något att säga oss skriv det kortfattat i en kommentar här nedan.

REGLER

  1. Endast seriösa kontakter behandlas

  2. Skicka inte med länkar, sådana meddelanden raderas innan vi får meddelandet. Orsaken är att vi får väldigt mycket länkar dagligen där flera av dem innehåller virus och/eller trojaner.

  3. Skriv tydligt ditt ärende och beskriv det enkelt men inte för kort. Mer ingående beskrivningar tar vi i mejl.

AUTOMATISK KONTROLL

Först kommer meddelandet att automatiskt jämföras med ett centralt register som ligger på en server i USA. Den kontrollen rensar bort kända spammare. Därefter jämförs meddelandet med en lokal lista med ip-nummer, useragent, avsändarnamn, överskrift och innehåll. Innehållet jämförs mot fraser och ord vi inte tillåter. Det går bland annat inte att skicka länkar.

MANUELL KONTROLL

Ditt meddelande skickas till en person som först undersöker innehållet och tar bort länkar. Om innehållet godkänns skickas det vidare till oss. Icke godkända meddelanden kan vara följande:

  1. Spam som slunkit igenom första kontrollen

  2. Oönskade meddelanden, vissa av dessa kan polisanmälas (se nedan)

  3. Obegripliga meddelanden

  4. Icke tillräckligt beskrivande meddelanden

Om ditt meddelande inte godkänns kommer du inte få svar om detta. Meddelandet kommer att raderas av kontrollören.

SÄKERHET

Kontaktmeddelanden till oss sparas ingenstans på nätet. Vi är fullständigt diskreta med allt som skickas till oss förutom kontakter som avser att framföra hat, hot, trams eller annat medvetet missriktat innehåll. För mer information om vår säkerhet läs vår Integritetspolicy

ORSAK

Orsaken till uppstramning av kontaktsidan beror på att antal skickade meddelanden har ökat drastiskt. Från 3-4 per dag till idag mellan 20-30 meddelanden. Det finns ingen möjlighet att samma person hinner kontrollera att meddelandet är seriöst, sätta sig in i ämnet och svara på det 20-30 gånger per dag. Därför kommer en person vi anlitat som kontrollör att plocka ut det som är seriöst.

OÖNSKADE MEDDELANDEN

När vi avvisat någon upprepade gånger som skickar meddelanden till oss mot vår vilja ser vi det som stalking och vi anmäler alltid stalking till polisen. Med den nya stalkinglagen har folk fällts och fått kontaktförbud bara efter ett par dussin oönskade meddelanden.

Lägg inte in länkar i meddelandet. Meddelande med länkar går inte att skicka. Använd också trevligt språkbruk för att inte bli raderad.
Please prove you are human by selecting the Heart.

x


 

x