Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
17 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Vi ignorerar de fantiserande dräggen

Gjort något bra

admins primalskrikande hysteriska trådstarter om Artikel 12 har gett upphov till en anstormning av illasinnade kommentarer i vår nättidning som vi inte hinner ta itu med. Därför avser vi att under en tid stänga möjligheten att kommentera. Det är alltså som vanligt att gaphalsarna förstör för de sansade. Påminnas skall i övrigt att Artikel 12 var en fristående grupp. De hade inget med några andra grupper att göra alls, ingen i Artikel 12 förutom administratören var med i andra grupperingar.

Ignorera

Vi skrev tidigare att vi skulle svara på de värsta påhoppen och lögnerna. Efter förslag från flera personer och andra nättidningar väljer vi nu att istället helt ignorera det som skrivs på Flashback. På så vis slipper vi också att lägga tid på att läsa vilda spekulationer och rena tokigheter från små grupper av folk som borde lära sig elementärt folkvett.

Arbetet fortsätter

Påhoppen mot oss har gjort att fler har kontaktat oss och vill hjälpa till. Instruktionerna har de så det är bara att sätta igång och jobba oberoende av varandra. Inget av det är olagligt men eftersom det finns risk för uthängning bör man inte använda sin egen mejladress och sitt eget namn.

Kvitto

Vi har arbetat med att stävja näthat på Flashback i 7 år. Först nu har vi fått kvitto på att det vi gjort har varit framgångsrikt. Varför just nu kan vi bara spekulera i, kanske är ekonomin dålig för Flashback.

All publicitet för vårt arbete är bra för det ökar stödet för oss.

Från och med nu är det ignorering som gäller!

REDAKTIONEN

Lämna ett svar

Vi har ändrat på hur man citerar text. Orsaken är att det tidigare tillägget där man kunde citera har blivit för gammalt och är därmed en säkerhetsrisk. Vi testar med att man svarar på inlägg direkt under den man citerar.

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!