Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
19 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Livsmissbrukare

Uppgifter

Andreas ***********
Personuppgifter
Flashback,

En person med samma namn som vi presenterar här har kallat ut dokument från Kalmar kommun och postat på Flashback i detta användarnamn, Här nedan säger användaren i princip att han bor omkring Torsås, nära Kalmar. I detta område, runt Kalmar, bor bara en person med det namn vi presenterar.as-bevis_1

FÖRKLARING

Namnen som skrivs ut kan vara hela namnet, förnamnet, efternamnet eller kombinationer av dem och väljs slumpvis. Ovanliga namn skrivs inte ut.

Stjärnorna är 5 för förnamnet och 11 för efternamnet men det kan variera. Om bokstäver bytts ut mot stjärnor stämmer oftast inte antal stjärnor med utbytta bokstäver.

Platsen för sin verksamhet är oftast Flashback  men det kan också vara på flera platser som skrivs ut som ”Internet” eller olika bloggar och skrivs då ut som ”Bloggar”.

Ibland kan man se att de har 0 poster. Det innebär att alla poster är raderade. De raderas ofta om det pågått narkotikaaffärer och om det är en ökänd stalker tillika forumförstörare som postat.

PRESENTATIONSPOLICY

De alias som vi presenterar vet vi vilka det är med olika grad av bevisning. Bevisningen kan vara allt från absolut sant till att vi bara vet vem det är.

Tidigare har vi lagt ut bara de vi har en absolut bevisning för men numera lägger vi ut alla vi vet vilka de är.

Vi har tagit beslutet att inte lägga ut personuppgifter möjligen kan offentliga personer läggas ut. Orsaken är flera:

 

1. Flera av de vi hittat har postat känsliga uppgifter om sig själva och ibland om sina nära och kära.

2. Det diskuteras att även de med utgivningsbevis skall omfattas av nya BBS-lagen.

3. Genom att inte lägga ut personuppgifter kan vi lägga ut fler av de vi hittat

4. Om vi lägger ut personuppgifter kan vi inte skriva om vad de gjort. Även om det är sant eller de själva skriver om det kan det innebära förtal. Genom att inte lägga ut deras personuppgifter kan vi fritt skriva om dem.

Vi har tidigare lämnat ut uppgifter om alias till polisen och skatteverket, det kommer vi fortsätta med när det efterfrågas. Till idag (2018-03-12) har vi lämnat ut ID för 18 alias.

De alias som lägger ut våra eller andras personuppgifter på nätet kommer vi att visa personuppgifterna för.

 

Fler presenterade här

3 Kommentarer

Lägg till en kommentar
  1. I princip alla användare Ni presenterat från Flashback har något sjukt i blicken, kolla bara den här killen. Inte en enda normal person har presenterats, besatta svaga äckliga människor som gillar att projicera sin egen skit på någon annan. Om man tex skulle konfrontera en sådan här lite skit live, knacka på dörren och velat snacka lite, så skulle vederbörande skita i sina byxor och föra fram varför och hela helvete för att urskulda sig.

    Känner någon sig kränkt av denna man, far dit och prata med pyret. Säkert gör han en modus operandi grej i förlåtelse…..kan vara ganska kul att se. ”Skrik som en gris!!”

  2. An**eas Sche**el?

  3. FBI:
    An**eas Sche**el?

    Ja, det är han och det står i länken högst upp till vänster.

Lämna ett svar

Vi har ändrat på hur man citerar text. Orsaken är att det tidigare tillägget där man kunde citera har blivit för gammalt och är därmed en säkerhetsrisk. Vi testar med att man svarar på inlägg direkt under den man citerar.

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!