Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
29 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Media har stor dragningskraft

 Trolljägarna

Trolljägarna sände en repris från i vintras ikväll (2015-08-27). De hade med ett inslag om en näthatare som kallar sig för ”taags”. Vi har grävt fram honom och visat vem det verkligen är. Jag brukar aldrig använda meningen ”jag skäms för att jag är människa” men när man sett inslaget om taags så är inte det utrycket långt borta. Skriver vad skit som helst i anonymiteten men är en feg krage när masken rykts ifrån honom.

Sökt på taags

När programmets här ovan var slut steg antal besök på vår nättining dramatiskt. Fem minuter efter slut hade besöksantalet under dessa fem minuter stigit till mer än 1000. När klockan slog över till nästa dag hade flera tusen läst om taags i vår nättidning och det glädjande är att de flesta också tittat på annat.

x

Teve och radio

Media med inspelat material drar ordentligt med besökare hit om vi skrivit om samma saker som avhandlats programmen. Det formligen hysteriskt vräker in besökare vid sådana tillfällen. Situationen känns angenäm. Kvällens besökssiffror slås bara av November 2014 då vi hade omkring en miljon besök i timman efter en hackerattack.

 

redaktorglas /Redaktören

2 Kommentarer

Lägg till en kommentar
  1. Nu förstår man varför vissa näthatar när man ser hur han ser ut. =)

  2. Putte Fnask:
    Nu förstår man varför vissa näthatar när man ser hur han ser ut. =)

    Utseendet är relativt, dvs den någon tycker är ful tycker någon annan är snygg osv. Bilden är väldigt oskarp så jag tror inte den ger killen full rättvisa. Jag tror inte alls att utseendet har någon betydelse om man näthatar eller inte.

Lämna ett svar

Vi har ändrat på hur man citerar text. Orsaken är att det tidigare tillägget där man kunde citera har blivit för gammalt och är därmed en säkerhetsrisk. Vi testar med att man svarar på inlägg direkt under den man citerar.

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!