Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
63 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Molly Sandén – tjejen som slog tillbaka

Molly blev svårt mobbad när hon var liten. Det är samma andas barn bakom mobbare som näthatare, det behöver dock inte vara samma personer för barn kan vara grymma men växer ofta ifrån det senare.

Näthatare är oftast vuxna personer som börjat sitt värv på äldre dar.

Molly har också blivit  näthatad där de säger att hon är tjock, ful, ser ut som en gris och mycket mer. Några säger sanningen dock, heder åt er.

Varför just vackra fotogeniska kvinnor som visat sig offentligt blir näthatade är en gåta, de borde bli omskrivna av andra orsaker. Förmodligen är det den gränslösa avundsjukan, som de flesta näthatare är behäftade med, som skapar nätmobben mot dem.

Men nu slår Molly tillbaka med en bra video, man blir tårfylld av den tysta bakgrundshandlingen i videon. När den unga flickan till slut ger upp och slänger sitt skrin i sjön ser vi Molly hämta upp skrinet igen i en känsla av triumf!

Molly Sandéns triumf!

Jävla mobbare, jävla näthatare, hur står det till bakom pannbenet?

 

reportern /Redaktören

4 Kommentarer

Lägg till en kommentar
 1. Det här är ju mest patetiskt faktiskt, eftersom hon enbart får positiva kommentarer på Flashback. Varför /../ och tycka synd om sig själv? Detta är enbart en PR-grej från hennes sida och kollar man hennes figur, så är ju hela grejen ett stort hån mot dom som verkligen är överviktiga.

  /redigerade en olämplig mening
  redaktören

  1. Hon får en del positiva kommentarer på FB, det är sant! Men de som är negativa nöjer sig inte med det utan drar ut det till ett jävla näthat!
   Videon kan dock passa in hos alla som blivit mobbade eller näthatade.

 2. Det börjar bli lite tjatigt med hennes ständiga viktprat. Hade hon vägt 100 kilo hade saken varit en annan. Det börjar också bli lite väl klisché med detta återkommande: ”så här ser jag minsann ut utan smink”, ”nu kastar jag kläderna i protest mot utseendefixeringen”. En enda stor PR-grej. Folk dras till naket som flugor till skit. 90% av kommentarerna om henne på Flashback handlar om hur gudomligt snygg hon är.

  1. Huvudorsaken till att jag skrev artikeln är därför att videon visar väldigt fint vad mobbing och näthat kan leda till. Den visar också att man inte skall ge upp.
   Själv visste jag inte ens vem Molly var förrän jag så en artikel om det i en tidning.

Lämna ett svar

Vi har ändrat på hur man citerar text. Orsaken är att det tidigare tillägget där man kunde citera har blivit för gammalt och är därmed en säkerhetsrisk. Vi testar med att man svarar på inlägg direkt under den man citerar.

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!