Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

10 besökare är inne nu. Läs om våra cookies i menyn uppe till höger.

MrsMagoo – och hennes viktiga källa

Vi kan nu avslöja MrsMagoo:s viktiga källa. Det är källan med stort ”K” som kunde göra skillnad, det är källan som är absolut och har alltid rätt för den tycker som MrsMagoo själv.
Men när vi ser vilken källa hon använt fram till post nr 344 förstår vi att hennes omdöme inte är på toppnivå. I ca 30 poster av 344 använder hon denna källa som mycket trovärdig sådan:

 

MrsMagoo använder den kände uthängaren, corruptio. Han hänger ut myndighetspersoner, främst poliser, med en massa lögner i sin kamp om upprättelse från en fällande dom. Den mannen använder MrsMagoo som källa!?
Det är märkligt för man behöver inte läsa många rader skrivna av honom för att förstå att detta är inget att lita på. Men MrsMagoo svalde inte bara betet utan också kroken, metspöt och hela bryggan som metaren satt på.

 

 

 

Här ser vi ytterligare ett inlägg där MrsMagoo hänvisar till den minst sagt icke sanningsenliga corruptio. Utöver dessa inlägg hänvisar MrsMagoo omkring 30 gånger till corruptio.

 

 

 

Här påstår hon att corruptio kartlagt en polis. corruptio kartlägger ingen, han sitter på sin kammare och hittar på saker om poliser mm.

 

 

 

Här är en medskribent som reagerar på att hon använder corruptio som källa.

 

 

 

När ämnet går över från att skriva om poliser till Kungen upptäcker MrsMagoo att något är fel med corruptio för det han skriver stämmer inte alls med MrsMagoo:s syn på saken. Hon villrådig. Egentligen handlar det om självbedrägeri eftersom corruptios historier gett henne stöd för hennes egna vidlyftiga tankar och hon har inte förmått att först granska sin egen tro på saker och ting eller uppgifterna från corruptio. Så jobbar inte en researcher. Det visar att kvinnan bakom MrsMagoo inte kan vara någon journalist eller något annat som har med grävande att göra för hon tror för mycket på sina egna idéer utan att först ta reda på saker ”Från en säker källa”.

 

SIG-GRUPPEN

 

Uppdaterad: 2017-08-10 — 02:58

8 Kommentarer

 1. ”I’m the boss” passar perfekt på denna kvinnas självbild. Hoppas vi får läsa mer om henne.

 2. R. I. Karlsson:
  ”I’m the boss” passar perfekt på denna kvinnas självbild. Hoppas vi får läsa mer om henne.

  Jo, du kommer att få läsa mycket mer om henne!

 3. När skall ni hänga ut MrsMagoo?
  Kommer det fler uthängningar av andra?

 4. Bilden till detta inlägg symboliserar kärringen exakt, man blir nästan skrämd av likheten som man kan tänka sig den efter hur hon skriver. Texten i bilden kund hon ha skrivit själv. Skitbra! Skriv mer om henne!

 5. PP:
  När skall ni hänga ut MrsMagoo?
  Kommer det fler uthängningar av andra?

  Vi hänger inte ut någon. Vi presenterar dem.
  Vi kommer inom sinom tid att presentera MrsMagoo.

 6. Roxtoe:
  Bilden till detta inlägg symboliserar kärringen exakt, man blir nästan skrämd av likheten som man kan tänka sig den efter hur hon skriver. Texten i bilden kunde hon ha skrivit själv. Skitbra! Skriv mer om henne!

  Det kommer mer!

 7. Mrs Magoo håller låda precis som vanligt på Flashback med sin rappakalja.

 8. Spion:
  Mrs Magoo håller låda precis som vanligt på Flashback med sin rappakalja.

  I vilken alias gör hon det?

Kommentarer are closed.

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden. Inlägg från Flashback (bilder eller text) är copyleft.