Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
25 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

MrsMagoo – Panikstoppet

Vi vet vem hon är

Det skall först sägas att vi vet vem MrsMagoo är. Det är en medelålders kvinna boende i Skåne som är intresserad av kungahuset. Kan också säga att hon inte alltid haft det så lätt i livet. Oavsett hur hon haft det i livet ursäktar inte det att förtala andra personer.

Den värsta dyngspridaren på Flashback

MrsMagoo är utan tvekan den värsta dyngspridaren på Flashback över alla kategorier. Ingen hänger ut eller vill hänga ut folk så mycket som hon. Hon namnger misstänkta, vittnen, vänner och anhöriga så mycket hon bara kan. Hon har en egen lagbok i huvudet som skrivs om efter varje inlägg för att det skall stämma med damens åsikter. Hon skäller ofta också ut medförfattarna. Artighet är inte tjejens framsida precis.

Är egentligen djävligt feg

Min dotter, Helena, ringer då och då upp näthatare för att tala med dem. MrsMagoo är ett lämpligt offer att ringa upp. Då får vi se om hon är lika tuff i verkligheten som anonymiteten på Flashback. Det var hon inte…

Ring, ring, skynda dig o svara

Helena ringde upp MrsMagoo. Samtalet varade i några minuter och skedde dagen efter MrsMagoo postat sin post nr 17.141, dvs 2015-02-10. Post nr 17.141 blev den sista.

MrsMagoo är ute ur leken

Den envetne och tuffa MrsMagoo, som aldrig gett upp en ”strid”, slogs ut av den av sjukdomar och hjärnblödning svårt härjade Helena. MrsMagoo postade aldrig mer på Flashback efter telefonsamtalet och därmed gick en förtalsepok i graven sörjd av ingen.

 

REDAKTÖREN

 •   
 •   

8 Kommentarer

Lägg till en kommentar
 1. Jag kollade upp henne, hennes likhet med Mr Monroe är ju slående men jag är nu i chock hon är ju produktiv av guds nåde . Vad driver en sådan människa?
  BRA BRA gjort bästa I folkets intresse..

    [CITERA]

 2. italiano:
  Jag kollade upp henne, hennes likhet med Mr Monroe är ju slående men jag är nu i chock hon är ju produktiv av guds nåde . Vad driver en sådan människa?
  BRA BRA gjort bästa I folkets intresse..

  Ja, det är den stora frågan, vad driver henne och alla andra att skriva om andra. De har inte förstått att de själva kan bli omskrivna när de hittas.

    [CITERA]

 3. Snyggt jobbat, ännu en näthatare ute ur leken. Får man fråga hur ni hittade MrsMagoo, googlat lite och hittat någon blog och liknande men är alltid kul att höra hur ni gick till väga!

    [CITERA]

 4. Ja men nu är hon tillbaka på FB och härjar vidare under flera nya användarnamn. Ganska lätt att känna igen om man läser noga. Hon har en helt speciell sätt att reagera på folk som argumenterar emot henne.

    [CITERA]

 5. Daniel:
  Snyggt jobbat, ännu en näthatare ute ur leken. Får man fråga hur ni hittade MrsMagoo, googlat lite och hittat någon blog och liknande men är alltid kul att höra hur ni gick till väga!

  TACK!
  Vi kommer att redogöra lite längre fram för hur vi fick fram material som bevisligen visar vem hon är. Vi hittade henne redan i slutet av 2012 men hade inga hållbara bevis. Det har vi nu!

    [CITERA]

 6. Erik:
  Ja men nu är hon tillbaka på FB och härjar vidare under flera nya användarnamn.Ganska lätt att känna igen om man läser noga. Hon har en helt speciell sätt att reagera på folk som argumenterar emot henne.

  Ja, så är det med en del av näthatarna. Man kan helt enkelt inte låt bli flask… f’låt näthatandet. Det blir en ny användare och så är det igång igen. Om någon vet om en sådan ny användare så meddela oss det så gör vi en ingående analys.
  Det är helt korrekt att MrsMagoo har ett väldigt unikt sätt bemöta kritik. Men i verkligheten är hon väldigt feg och rädd.

    [CITERA]

 7. Är det M B som det rör sig om?

    [CITERA]

 8. Daniel:
  Är det M B som det rör sig om?

  Nej, hon har helt andra initialer.

    [CITERA]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!


OBS
Kommentarer om Flashback som inte passar under denna artikel postas under knappen "OM FLASHBACK" till höger i den blå menyn. Vi uppskattar att ni uppmärksammar detta.