Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
32 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

På denna blogg har ingen ”hängts ut”

Jag läste någonstans där det påstås att jag hänger ut Flashback-användare. Det har jag inte gjort, tvärt om är vi väldigt noggranna med att inte hänga ut någon för närvarande. Det pågår diskussioner i vår grupp hur vi skall göra med de vi vet identiteterna till. Vi kommer att hänga ut dem men hur och var får vi se när den dagen kommer. De som bett om ursäkt kommer dock aldrig någonsin att hängas ut.

Vi har också en hel del identiteter på användare som inte näthatat. Eftersom vi vill störa Flashback som förtalsforum kommer vi på något sätt att avslöja dessa också. Vi vill att man inte skall känna sig säker på det forumet. Men de kommer inte att avslöjas som näthatare, det blir bara en koppling mellan användare och verkligt namn, inget mer.

Vi kommer däremot och med all säkerhet att lämna över identifikationsfilerna till ordningsmakten framöver så att de kan hålla ögonen på näthatarna och lätt få tag i dem.

Till den eller de som säger att jag hänger ut folk på min blogg skulle jag vilja att de visar var det sker?! Vad det gäller karlvonlinne så är han inte uthängd, har inte varit det och kommer aldrig någonsin hängas ut, han har ju bett om ursäkt. Ändå är det någon som skriver på nätet jag jag hängt ut honom. Visa mig var han är uthängd!

Lämna ett svar

Vi har ändrat på hur man citerar text. Orsaken är att det tidigare tillägget där man kunde citera har blivit för gammalt och är därmed en säkerhetsrisk. Vi testar med att man svarar på inlägg direkt under den man citerar.

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!