Creeper

Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

Vi har sedan en tid problem med en server. Det innebär att 03:00 och 04:00 inte går att komma in på nättidningen. Servicearbete pågår!
42 besökare inne nu. Läs om våra cookies i menyn uppe till höger.

Polisen som mitt i folkets intresse står

241 gånger har polisen varit och läst i vår nättidning ungefär senaste året. Vi förstår att det är intressant att läsa det vi skriver och de mest läsa artiklarna av polisen är följande i nämnd ordning:

Är det tillåtet att förtala eller kränka någon

Polisförhör eller konsten att vara oskyldig när man är oskyldig

Så här kan en mobiltelefon avlyssnas

De är också intresserade av vem MrsMagoo är:

MrsMagoo – En identifikationsutredning

Polisens andra besök

De andra besöken handlar om nya lagar som är föreslagna och folk vi presenterat, en av dem tog polisen senare för ett brott och en av dem tog de strax före vår presentation. Vi kanske lämnade uppgifterna ifrån oss innan vi postade det här, vem vet..

Skatteverket

Av någon anledning vi inte förstår men kan ana är någon på Skatteverket väldigt ofta inne och läser i vår nättidning. Denna person läser också kommentarer. Märkligt nog postats det på Flashback ungefär om det som personen läst i vår nättidning och direkt efter besöken här. Av någon anledning känner, eller rättare sagt kände, vi en person som jobbar just på Skatteverket så i det fallet vet vi vem som besöker oss.

Åklagarmyndigheten

Extra kul är det att åklagarmyndigheten är inne och läser här. De är intresserade av ÅnkelGunnar och om Flashbacks annonser. De är också mycket intresserade av databaslistan med 40.000 medlemmar som hackades fram ur Flashback. Störst intresse verkar de dock ha av följande artikel:

Provokation och näthat som affärsidé – Flashback

Stolta

I övrigt är vi stolta för att få rättvisans folk till vår nättidning. Vi hoppas de läser och lär sig något.

REDAKTIONEN

Uppdaterad: 2017-08-05 — 14:25

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

REGLER:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google)
3. Oförskämdheter, förtal och personuppgifter tas bort
4. Mejladress och webbadress behövs inte skrivas in

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden. Inlägg från Flashback (bilder eller text) är copyleft.