Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
6 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Psychopatic

Uppgifter

Richard **********
Personuppgifter
Flashback,

FÖRKLARING

Namnen som skrivs ut kan vara hela namnet, förnamnet, efternamnet eller kombinationer av dem och väljs slumpvis. Ovanliga namn skrivs inte ut.

Stjärnorna är 5 för förnamnet och 11 för efternamnet men det kan variera. Om bokstäver bytts ut mot stjärnor stämmer oftast inte antal stjärnor med utbytta bokstäver.

Platsen för sin verksamhet är oftast Flashback  men det kan också vara på flera platser som skrivs ut som ”Internet” eller olika bloggar och skrivs då ut som ”Bloggar”.

Ibland kan man se att de har 0 poster. Det innebär att alla poster är raderade. De raderas ofta om det pågått narkotikaaffärer och om det är en ökänd stalker tillika forumförstörare som postat.

PRESENTATIONSPOLICY

De alias som vi presenterar vet vi vilka det är med olika grad av bevisning. Bevisningen kan vara allt från absolut sant till att vi bara vet vem det är.

Tidigare har vi lagt ut bara de vi har en absolut bevisning för men numera lägger vi ut alla vi vet vilka de är.

Vi har tagit beslutet att inte lägga ut personuppgifter möjligen kan offentliga personer läggas ut. Orsaken är flera:

 

1. Flera av de vi hittat har postat känsliga uppgifter om sig själva och ibland om sina nära och kära.

2. Det diskuteras att även de med utgivningsbevis skall omfattas av nya BBS-lagen.

3. Genom att inte lägga ut personuppgifter kan vi lägga ut fler av de vi hittat

4. Om vi lägger ut personuppgifter kan vi inte skriva om vad de gjort. Även om det är sant eller de själva skriver om det kan det innebära förtal. Genom att inte lägga ut deras personuppgifter kan vi fritt skriva om dem.

Vi har tidigare lämnat ut uppgifter om alias till polisen och skatteverket, det kommer vi fortsätta med när det efterfrågas. Till idag (2018-03-12) har vi lämnat ut ID för 18 alias.

De alias som lägger ut våra eller andras personuppgifter på nätet kommer vi att visa personuppgifterna för.

 

Fler presenterade här

2 Kommentarer

Lägg till en kommentar
 1. Psychopatic aka Mulla Krekar har ju outat sig själv på Flashback med både namn (lite ovanligt efternamn) och bostadsort. Bättre kan ni. Eller ska vi vara imponerade av detta avslöjande som inte ens är ett avslöjande?

 2. Lars
  2018-04-07 at 16:07

  Psychopatic aka Mulla Krekar har ju outat sig själv på Flashback med både namn (lite ovanligt efternamn) och bostadsort. Bättre kan ni. Eller ska vi vara imponerade av detta avslöjande som inte ens är ett avslöjande?

  Ja, vi kan bättre än så och det har flera av de vi hittat erkänt. En av dem var han som hackade en av våra medlemmars mejladresser. Han trodde aldrig han kunde hittas och ännu mer överraskad blev han när vi kunde namnge alla hans andra alias på Flashback.

  Vad det gäller självoutade har det i vissa fall inte alltid varit så. Dessutom samlar vi på alla alias som vi ser outat sig själva också. Men vi ser ju inte allt så det finns säkert många fler. Men i vår samling finns det faktiskt inte så många som outat sig själva, kanske 5-10st av 1024 i vår (nuvarande) samling.

  ÅnkelGunnar, fd moderatorn, sade till oss att vi inte kan hitta honom, att det är omöjligt. Vi gjorde dock det omöjliga och hittade honom. Han är en fd militär som bor i centrala Malmö och heter Martin. vi har flera bilder på honom.

Lämna ett svar

Vi har ändrat på hur man citerar text. Orsaken är att det tidigare tillägget där man kunde citera har blivit för gammalt och är därmed en säkerhetsrisk. Vi testar med att man svarar på inlägg direkt under den man citerar.

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!