Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
20 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Researchgruppen – När masken rycktes av näthataren

dulnyanoEn näthatare skrev en massa kränkande av olika folkslag på Avpixlat och Politiskt inkorrekt . Näthataren skrev bla ”Araber har våldsammare gener” och  ”invandrare är absolut värst på att ljuga, manipulera, köra fulsälj, hetsa etc”. Han har hetsat mot Muslimer, Romer och enskilda invandrare i mängder av inlägg.

 

 

 

 

 

dulnyMen så hände något som näthataren inte räknat med, den kända Researchgruppen, grävde fram näthatarens identitet och bakom masken stod en SD-politiker. Vi skiter egentligen i politiken och fokuserar på näthatet men i detta fall är det intressant därför att Christoffer Dulny, som han heter, är alltså inte vilken som helst:

Har varit pressekreterare på riksdagskansliet, är politisk samordnare hos SD-ledaren Jimmie Åkesson, ordförande för SD i Stockholm och partiets förstanamn till kommunfullmäktige.

Oavsett parti är detta en person som deltar i det politiska livet och ställer upp som en representat för de som tänkt välja honom, kort och gott, en person man skall kunna kräva mycket mer av än den vanlige, näthataren, som näthatar i stället för att ta sitt piller. Denne näthatare är en stadgad person som ställer upp på den politiska arenan för att låta sig väljas, till höga politiska ämbeten, som i andra ändan kan betyda skillnad på hur våra lagar ser ut i framtiden.

Det är inte acceptalbelt på något sätt att en sådan person näthatat, mestadels genom att kränka andra folkslag. SD har numera 0-tollerans mot denna form av hat. Nu är det upp till bevis för SD! Menar Åkesson allvar med sin 0-tolerans så åker killen ut ur gemenskapen för han kan ju inte vara ovetande om regeln, att man inte bara får uttala rasistiska tillmälen, utan det är dessutom 0-tollerans inom SD.

Om inte Åkesson åtgärdar detta på ett sätt som anstår en lovande politiker är Åkesson slut.

Christoffer Dulny själv uppför sig, efter avslöjandet, på exakt samma sätt näthataren genom att skylla på att någon annan postat och andra påhitt. Han erkänner att ”något av det” kan han ha postat själv. En politiker, som kanske skall vara med och leda sverigse största stad, får inte ha så dåligt minne att han inte kommer ihåg om han loggat in och postat som en anonym användare ute på nätet. Det lovar inte gott att en sådan personer inte står för sina handlingar utan skyller på andra som vilken finnigfettig snorunge som helst som sitter och näthatar dygnet runt.

EDIT 1:
Han har nu 2014-09-08 kl 15:00 erkänt att det är han som postat alla rasistiska hatinlägg
EDIT 2:
Christoffer Dulny lämnar alla sina uppdrag. Något annat fanns inte på kartan!
SLUT EDIT

Den största behållningen av detta är trots allt Researchgruppens grävande som skapar respekt! Vem som helst kan grävas fram!

 

reportern /Redaktören

 

5 Kommentarer

Lägg till en kommentar
 1. Jag tror hela sd-ledningen är av samma skrot och korn. Gissar att vi snart kan läsa om nästa avslöjade näthatare och bli inte förvånad om det också är en från sd…

    [SVARA]

 2. Ardet = Robin Jansson i Mölndal?

    [SVARA]

 3. Ja!

    [SVARA]

 4. Ardet/Agor tar Flashback i försvar.

    [SVARA]

 5. Även kallad för en ”duktig idiot”. Jag hade förstått om han hade försvarat något han själv ägde men att kämpa så intensivt varje dag måste innebära att den här snubben är störd.

    [SVARA]

Lämna ett svar

- För att "quote" en valfri kommentar klicka på texten [SVARA] i kommentaren
- För att "quote" en utvald text i en valfri kommentar markera texten och klicka sedan [SVARA]

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!