Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
18 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

SD, de högerextrema näthatarnas parti

Stödjer du Sverige Demokraterna (SD) stödjer du indirekt också näthat.

Efter att ägnat några timmar på nätet för att se vilka bloggar och annan media som stödjer SD ser man ganska omgående att alla, utan undantag, som öppet stödjer SD också hänger ut folk utan någon som helst tanke. Empati och omsorg av andra människor existerar överhuvud taget inte på dessa mörka platser på nätet. Uthängda som mailat dem och ber om att de skall ta bort deras personuppgifter svarar de genom att också lägga ut denna bedjan. Kan man sjunka lägre?

Det påminner om de Tyska nazzarna på 20- och 30-talet som gick fram, genom den del av folkhavet som inte fått deras gillande, med slåttermaskin. Ohyggliga scener uppenbarade sig och ohyggliga tragegier upplevdes i flera år som till sist ledde fram till ett totalt slaktandet av de som inte föll nazzarna i smaken.

Det är tankearvingarna från detta hemska som idag leder den sidan av media som idag ”bara” hänger ut och förtalar folk fullständigt empatilöst men som i en framtid av ett ökande stöd för SD mycket väl kan gå fram med slottermaskin genom den del av folkhavet som inte fått deras gillande.

Röstar du på SD röstar du också på en mänsklig katastrof och, om det betyder något för dig, får du sådana som mig, dvs vanligt folk, som ovänner. Men det är ditt val!

 

reportern /Redaktören

 

Lämna ett svar

Vi har ändrat på hur man citerar text. Orsaken är att det tidigare tillägget där man kunde citera har blivit för gammalt och är därmed en säkerhetsrisk. Vi testar med att man svarar på inlägg direkt under den man citerar.

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!