Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

26 besökare inne nu. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Sig-gruppen talar direkt till gänget på Swehack

Vi är med i swehack

Undertecknad registrerade sig på hackerforumet swehack.org. Vi har en del att språkas med dem om av nätsäkerhetsnatur. Egentligen tycker jag illa om att det hackas på sajter som inte vet om att det hackas. Än värre är det att lägga upp utplockade databaser för beskådan osv.

Inga pekfingrar

Trots allt har vi en sak gemensamt med dem, kritiken till Flashback. Det är en gemenskap som kan stryka över annat som jag inte riktigt kan köpa hos dem. Jag lovar dock att hålla en proffsig nivå och inte komma dragande med pekfingrar. Dessutom kan detta bli lite kul mitt i allt övrig elände.

Jag vill passa på att hälsa till hadmatter på Swehack för att han och andra skall se att det verkligen är vi som äger kontot ”SIGgruppen” på swehack.org.

x

REDAKTÖREN

x

Uppdaterad: 2016-04-23 — 18:16

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

REGLER:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google)
3. Oförskämdheter, förtal och personuppgifter tas bort
4. Mejladress och webbadress behövs inte skrivas in

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden. Inlägg från Flashback (bilder eller text) är copyleft.