Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
25 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Burnout – Sjuksköterskan som hatar

 Ytterligare en hatare

Aftonbladet har visat upp ytterligare en som hatar på Flashback. Det är en manlig sjuksköterska som hatar främst muslimer och folk från muslimska länder men även många andra. När Aftonbladet konfronterar mannen har han sedan länge lagt av med dumheterna, säger han. Sjuksköterskan säger vidare det som i stort sett alla säger som ertappats, han mådde psykiskt dåligt.

Är han ångerfull

I Aftonbladet visar han sig ångerfull och att han aldrig skulle göra så nu. Detta är en av få gånger vi tror på en hatare. Vi tror att han menar med vad han säger i Aftonbladet, dessutom slutade han posta, efter 131 inlägg, för ca 9 år sedan. Men för att bli helt fri från vårt dömande borde han posta ett inlägg på Flashback och be alla han kränkt om ursäkt. Till skillnad från Aftonbladet går vi halva vägen och visar hans användare medan vi fortsätter att hålla hans identitet hemlig:

burnout

Texten i inlägget får visas som ett avskräckande exempel för de som postar flera hästlängder värre om invandrare. Nästa gång är det kanske er tur att hängas ut!

REDAKTÖREN

Lämna ett svar

Vi har ändrat på hur man citerar text. Orsaken är att det tidigare tillägget där man kunde citera har blivit för gammalt och är därmed en säkerhetsrisk. Vi testar med att man svarar på inlägg direkt under den man citerar.

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!