Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
25 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Sverige verkar friskt trots allt

Den nya förtalssajten har fått oväntat rungande kritik. Till och med sådana som annars försvarar mycket av förtalet är emot denna sajt. Från minsta lilla person ända upp på regeringsnivå kommer kraftiga protester till den grad att talespersonen för sajten avgår och meddelar att han vill avträda som ägare.

Det som förvånar mest är dock att flera kända näthatare också är emot denna nya sajt. Hur kommer det sig att de är emot? Jag tror det beror på att de fega kräken är rädda att själva bli uthängda. Jag tror de är livrädda för att grannar, vänner och släktingar skall läsa deras gärningar. Näthatarna visar alltså sitt rätta ansikte nu, dvs skraja små harar som bara är tuffa i anonymiteten framför det, av gammal mat indränkta, tangentbordet. I min Värld kallas sådana för ”fega äckliga och slemiga kräk”!

Den förre porrtidningsdirektören Jon Karlung förnekar sig aldrig! Det är på hans webbhotell, Bahnhof,  som flera av föralssajterna och andra sajter, som inte tål dagens ljus, håller till på. Han försvarar det med ”Vi har fått ett rykte som en hårdnackad försvarare av integritet och yttrandefrihet. Det är vi stolta över”. Jaha, du är alltså stolt över de som nätahatats till döds!? Ser du inte att det är just integriteten dessa sajter kränker? Ser du inte att yttrandefriheten missbrukas när folk kränks? Nej, vår gode och förre porrtidningsdirektör Jon Karlung ser inte det. Han ser det han vill se för han har en selektiv syn. Det får man automatiskt när man är vän med den värsta förtalare i Svensk historia, Jan Axelsson tillika ägare av förtalsmaskinen Flashback.

På något underligt sätt har den nya förtalssajten ställt folks integritet på sin spets. Hoppas det väcker upp detta folk så att de tar tag i frågan och välter det gammla på ända och tvingar fram nya lagar som håller integriteten och yttrandefriheten högt. Dvs yttrandefrihet för alla utan att kränka någon, dvs helt i linje med FN:s deklaration av de mänskliga rättigheterna.

[ Citatet är lånat från: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18256963.ab ]

3 Kommentarer

Lägg till en kommentar
  1. Jan Axelsson och Jon Karlung är bästa kompisar! Bahnhof upplåter plats till Jannes kriminella lekstuga på Pionen! Varför blundar myndigheterna?

    1. Myndigheterna blundar inte, de har fel version av lagboken. De vet ännu inte om att internet finns. Det brukar ta minst 20år innan nya företeelser slår igenom i rättsväsendet.

  2. Myndigheterna borde redan för över 10 år sedan ingripit mot näthatet, genom att tvinga företag som upplåter sajter och bloggar med olagligt innehåll att ta bort dem direkt. Men nu som först så har myndigheterna insett att larmklockorna ringt om problemen med näthat och olagliga aktiviteter på nätet.Företag som driver och äger alla webbhotell/serverhotell borde begripa att det är högst olämpligt att upplåta serverplatser till sajter/bloggar som är hatisk och olagligt. Jag hoppas att de som driver Bahnhof ser till att stänga gangstertrollgrottan Flashback, som förstört livet för många personer.

Lämna ett svar

Vi har ändrat på hur man citerar text. Orsaken är att det tidigare tillägget där man kunde citera har blivit för gammalt och är därmed en säkerhetsrisk. Vi testar med att man svarar på inlägg direkt under den man citerar.

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!