Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

12 besökare inne nu. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Till admin på Flashback

Jan axelsson, hur kan du tillåta, på ditt privatägda* forum, att medlemmarna förtalar folk på det vansinniga sätt som pågår där? Det visar bara att du personifierar den oerhörda mänskliga grymhet som människor i sina sämsta stunder kan besitta. Vet du hur många som tagit sitt liv eller försökt ta sitt liv efter att ha blivit uthängda på ditt forum? Vet du hur många som förlorat jobbet eller som aldrig mer kan få något arbete efter att ha hängts ut där?

Jag vet hur det känns och jag vill inte ens att min värsta fiende skall få känna på detta. Det som hände min dotter var fruktansvärt utan Flashback men med Flashback ligger frågan om överlevnad på dagordningen.

Du säger att Flashback är ”det fria ordet på riktigt”! Tror du på det själv? Jag vill påstå att majoriteten som sugs till en sådan håla är de mest sjuka vi har i sammhället. De mest sjuka sitter och förtalar vanliga människor i parti och minut på ett sätt jag inte trodde var möjligt. Ditt forum är inget annat än en grotesk förtalsmaskin där de mest utsatta förtalas ända in i döden. Fråga mig, jag vet!

Det kokar av ilska inom mig, min familj mår oerhört dåligt och det beror inte på min dotters åtal, det är den lilla biten. Det beror på dig och ditt jävla Flashback!

Jag kommer att göra alllt som som står i min makt för att stoppa Flashback om du inte ändrar reglerna och lite annat!

 

*) Vi vet båda att företaget i USA är en fasad för att du skall slippa kontrollera varj post som görs på forumet.

Uppdaterad: 2015-08-23 — 02:29

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
  • 469 219 besökare sedan 2014-01-01
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden.