Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
19 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Wildis – Till Wildis på Flashback

En annan rubbad sak är att jag läst pappans öppna brev i Aftonbladet och visst har jag medlidande och där låter han vettig, men samtidigt skickade han mig mycket otrevliga PM i samband med hela den här historien, nu kan jag inte svära på att det var han som skickade PM (man är ju trots allt anonym), men han framträdde som hennes pappa och han mordhotade mig i princip i sina PM (som jag inte sparat) och mot bakgrund av det kan jag inte riktigt förstå hur han är funtad. Visst han blev arg och kränkt eftersom jag spekulerade i om hans dotter haft sex med skelett, men att det ska vara ett värre brott än att mordhota folk…? Nog för att man som förälder kan gå över lik för sina barns skull, men va fan….

Klicka på bilden för full storlekaaa Wildis! Du kan vara helt lugn! Jag har fått till mig, och sparat, alla PM som skickats mellan dig och den där du talar om. Jag kan inte hitta något mordhot bland PM som skickats till dig. Däremot hittar jag myckat grovt förtal i de inlägg du gjort och som jag sparat ner. Straffet för grovt förtal är upp till 2 års fängelse.

5 Kommentarer

Lägg till en kommentar
 1. ”Wildis” på Fl******k är en virrpanna som erkänner flera olika brott. Om ni tar fast henne skall ni gå igenom ALLA hennes inlägg så hittar ni dessa brott så kan hon få sota för det också!

 2. Vi har henne redan så oroa dig inte.

 3. Hon och hennes fru i västerbotten kommer få det väldigt jobbigt.

 4. En sida på internet (Hänt i Sverige) skriver om dig.

  Ska ni sätta dit personerna bakom?

  1. Ja!
   De har polisanmälts några gånger men polisen lägger ner utredningarna pga okänd ägare. Men vi ger oss inte!!!

Lämna ett svar

Vi har ändrat på hur man citerar text. Orsaken är att det tidigare tillägget där man kunde citera har blivit för gammalt och är därmed en säkerhetsrisk. Vi testar med att man svarar på inlägg direkt under den man citerar.

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!