Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
30 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Trolljägarna anmält för förtal

En kvinna som kände sig uthängd i TV3. Nu har hon anmält TV3 till Justitiekanslern. Tydligen skulle hennes namn och adress skymtat förbi i tvrutan. Jag såg programmet men kunde inte se något namn och ännu mindre en adress.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article18789741.ab

Märkliga värld, först sitter hon och näthatar ovanligt aggressivt och väldigt mycket för att sedan känna sig kränkt av att Ashbergs stoppar ner ett kuvert i hennes brevlåda och sedan anmäler programmet för att hon ”outats” (= avslöjat vad den anonyme användaren heter). Det är ett näthatarfenomen som visar att näthatarna inte vet att de näthatar men tycker det är för djälvligt om någon släpper ner ett litet  kuvert i brevlådan. Kärringen borde lära sig att veta hut och hålla käften i fortsättningen!

Detta är inget nytt i näthatarvärlden, det är så fega de är. Allra minsta lilla antydan att man vill göra något åt näthatet och hoten börjar rulla in. Men de hot jag får tar jag lätt på för jag vet att det räcker med att blåsa lite på en näthatare så rinner det efter benet på denne.
Det skulle vara intressant att se en näthatare framför datorn när hataren skriver sin vidriga alster. Pratar de för sig själva? Knyter de näven framför bildskärmen? Tror de att de är guds utsände på Jorden?

Hur som helst är de bedrövliga!

Lämna ett svar

- För att "quote" en valfri kommentar klicka på texten [SVARA] i kommentaren
- För att "quote" en utvald text i en valfri kommentar markera texten och klicka sedan [SVARA]

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!