Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
16 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Valet i kvalet

Vi uttalar oss inte i någon politisk rikting men jag skall försöka nämna något om valet lite vinklat åt det vi håller på med.

En enkel samanfattning är att näthatet vann valet genom en fördubbling av sina tidigare siffror! Nu var det väntat så jag tror ingen blev överaskad. Är det en katastrof? Nej, inte alls för de som näthatar är i minoritet i näthatarpartiet. Majoriteten i det partiet är emot våra nya invånare som kan i sig vara lite problematsikt men det är ingen fråga för denna blogg.

Problemet med näthatarna i detta parti är att de slänger ut de som näthatat ur partiet. Dvs näthatarna trängs mot sargen också av SD. Näthatarna förblir alltså ensamma och får inget stöd någonstans. Kanske skulle de starta eget parti: Näthatar Demokraterna (ND)?

Med ett eget parti för näthatarna blir det krånligt att vara anonym. I och för sig skulle de kunna använda Professor Böhme, som inte är någon professor, som ordförande. Steget kan ju inte vara långt att gå från ordförande för näthatarna på Flashback mot media till ordförande för ett näthatarparti? Det skulle se kul ut i Riksdagen när de ropar upp nästa talare med ett alias och denne kommer fram till talarstolen med foliehatten virat runt huvudet och med okunnighet och fördomar som aldrig tidigare änttrat en talarstol. Det skulle ha blivit ett flabb i riksdagen som skulle leta sig ut i stugorna i vårt vackra land och som aldrig ville ta slut.

Nej, detta skulle naturligtvis aldrig hända för det krävs att man har mer i bagaget än en foliehatt för att beträda Riksdagen som folkvald. De får allt fortsätta att hålla sig på Foliepalace, dvs flashback, där vi ”plockar” dem en efter en.

 

reportern /Redaktören

3 Kommentarer

Lägg till en kommentar
 1. Jag tror det är mest allmänna missnöjes röster som lades till och inte en bunt nya rasister (ja, jag anser SD är ett rasistiskt parti och jag är inte ens vänster). Folk som vill visa till media och makten att de kan fara och flyga. Det är liksom nydemokrati-effekten och kommer bli likadan.

  Dock är det viktigt att veta att SD är klart överrepressenterade när det gäller att gräsrötterna för ut deras propaganda. De är bäst på sociala medier och de är bäst på att ringa in till olika shower osv. De är helt enkelt duktiga idioter som de som aktivt försvarar Flashback i ur och skur utanför nätet.

    [SVARA]

 2. 🙂

    [SVARA]

 3. Jag är en ministalker, går i lära hos Thomas ”Öst”.
  Det kommer mera nästa gång jag postar, lovar.

    [SVARA]

Lämna ett svar

- För att "quote" en valfri kommentar klicka på texten [SVARA] i kommentaren
- För att "quote" en utvald text i en valfri kommentar markera texten och klicka sedan [SVARA]

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!