Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt

14 besökare inne nu. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

Våra verktyg – FBNickLoader v1.605.070.043

Flashback

 

Vårt program uppdaterat

Efter att Flashback ökat antal tillåtna träffar per sekund har vårt eminenta program FBNickLoader uppdaterats. Innan uppdatering laddade programmet ner en post och formaterade om posten på 0,3 – 0,4 sekunder. Nu efter uppdateringen görs samma sak på mellan 0,15 – 0,3 sekunder, dvs en fördubbling av hastigheten.

Yttrandefrihet på riktigt

Utan avatar

Vi passade på att ändra så att programmet kan ladda ner poster utan avatar. Hastigheten utan att också ladda ner avatarer ligger på 0,1 – 0,2 sekunder per post eller 5 till 10 poster i sekunden. När vi publicerar poster maskerar vi avataren för att det vi kallar avatarer ofta är  upphovsrättsskyddade. Då är det onödigt ut att ladda ner dem med posterna.

Snabbare än en trimmad köttbulle

Vi har posterna på vår nedladdningsdator innan posten syns på Flashback. Vid våra mätningar tar det ca 0,3-0,5 sekunder för en post att dyka upp i aktuell tråd efter att den postats. Vi laddar ner posterna direkt från postmappen till vår dator på omkring 0,1 sekunder. Vi har alltså posten på vår dator ”långt” innan någon kan se den på Flashback. FBNickLoader är underverkets namn.

Utvecklingstid

Vi har till dags datum lagt ner ungefär 35 timmar på utvecklingen av detta program.

x

REDAKTÖREN

x

 

 

Uppdaterad: 2016-12-30 — 23:35

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!

Ut sementem feceris, ita metes

FN:s mänskliga rättigheter Artikel 12
Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.

………………………..

De som fått sina liv förstörda eller tagit sina liv på grund av uthängningar och förtal kommer att bli Jan Axelssons historiska minne av sajten Flashback.
  • 469 918 besökare sedan 2014-01-01
Upphovrätten © till allt material i "I folkets intresse" ägs av "I folkets intresse". Upphovrätten © till bilder ägs av upphovsmakaren till bilden.