Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt
31 besökare inne senaste 30 min. Läs om vår integritetspolicy och cookies i menyn uppe till höger.

– Vårt krav för att ta bort presentationen av anonyma användare

För att hålla en rak och gemensam linje för alla presentationer och då det med tiden kan omfatta en mycket stor mängd användare, har vi upprättat nedanstående regler för att presentationen skall tas bort.

 

 1. Allt på Flashback som användaren postat skall raderas och sedan skall också själva användaren raderas. Det är användaren själv som skall stå för att det tas bort. Förmodligen krävs det att ni talar med ”admin” och gör upp med honom om raderingen som skall utföras. Gör som vi och be på era bara knän framför honom, tyvärr svarade han med ”vi har yttrandefrihet på riktigt här”. Ni kanske har större lycka?
 2. Alla som näthatat Helena men ännu inte lagts ut på bloggen kan ta kontakta henne och presentera sig med namn, personnummer och användarnamn. Om samtalet utfaller till Helenas belåtenhet kommer du aldrig att presenteras på bloggen.

 

Struntar ni i punkt 2 och gör som i punkt 1 men inte lyckas få bort era inlägg på Flashback kommer er presentation tillsammans med oss för alltid finnas på webben. Om ni vill slippa vara klistrad på webben för alltid är det smart att välja punkt 2 här ovan. Vi ger er en chans att slippa en liten presentation medan vi för alltid kommer att figurera, sökbart, ute på webben under alla möjliga groteska tillmälen som några av er gett oss. Håll med om att  vi omfattas av empati och omtanke?

Större krav än så har vi faktiskt inte.

 

reportern /Redaktören

11 Kommentarer

Lägg till en kommentar
 1. Kommer Nord i H******e klara detta?

    (QUOTE)

 2. Nej, Nord har passerat alla gränser.

    (QUOTE)

 3. Dagens Juridik har stängt av kommentarsfältet, är det på grund av Nord i H******e?

    (QUOTE)

 4. Ja, men varenda inlägg och kommentar på den här bloggen handlar inte om Nord. Om det fortsätter med Nord-fixeringen på bloggen utanför inlägg om honom och med honom kommer vi inte ta upp honom överhuvudtaget. Skärpning och låt var plats vara på vart inlägg.

  Vi är ingen Nord-blogg helt enkelt.

    (QUOTE)

 5. Ja, men varenda inlägg och kommentar på den här bloggen handlar inte om Nord. Om det fortsätter med Nord-fixeringen på bloggen utanför inlägg om honom och med honom kommer vi inte ta upp honom överhuvudtaget. Skärpning och låt var plats vara på vart inlägg.

  Vi är ingen Nord-blogg helt enkelt. Vi vet att Nord är en landsplåga med sina förföljelser även emot mig och vad han ställt till med. Jag vill bara läsa kommentarer och bloggen utan att det står något om Nord.

    (QUOTE)

 6. Ja, och tagit bort alla kommentarer. Det kommer vi att göra här också mot allt som handlar om Nord under artiklar som inte har med Nord att göra! Läs gärna Helenas inlägg nedan.

    (QUOTE)

 7. För jag har fåt nog av allt spammande som handlar om Nord.
  Det ska inte förekomma spammande här inne på bloggen som
  handlar om Nord och till och med angriper Nord,
  Nu måste det fan ta mej bli ett slut med allt spammande här inne på bloggen
  där det ältas Nord, Nord i tid och i otid. Denna blogg
  ska handla om kampen mot näthatet INTE Nord, begrips.

    (QUOTE)

 8. Landsplåga var det bästa ordet på honom, stort tack!

    (QUOTE)

 9. Läste hur de som ”presenteras” skall tas bort ser det ut som att det är omöjligt eftersom FB aldrig tar bort något. Hur är det tänkt att kunna tas bort?

    (QUOTE)

 10. Vi förstår problematiken men det gör inte den vane Flashbackanvändaren. De tycker att det är en småsak att bli uthängd eller förtalad. Därför erbjuder vi servicen att visa hur det känns att stå inför den omöjliga uppgiften att få inlägg mm bortplockat.

    (QUOTE)

 11. ******** är bannlyst på Flashback nu, var går spammet nu när även Dagens Juridik har stängt för kommentarer?

  Denna artikel handlar inte om spammaren
  Gör om kommentaren under rätt artikel
  / Redaktören

    (QUOTE)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka Kommentar" GODKÄNNER ni nedanstående regler:
1. Svensk lag gäller
2. Netikett gäller (sök på Google).
Kommentarsfunktionen har en automatisk kontroll. Allt som inte godkänns skickas inte!

Mejladressen behöver inte fyllas i!